Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün keyifli, ellerini öperek karşılayanlar ise sevinçliydi

Şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na linç girişiminde bulunan ve yumruk atanların başında yer alan Osman Sarıgün serbest bırakıldıktan sonra evinde ziyaretçiler tarafından elleri öpülerek karşılandı. Saldırgan zat Sarıgün'ün yüzünde ise pişmanlık emaresi yoktu.

GÜNDEM 24.04.2019, 11:06 24.04.2019, 11:42
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün keyifli, ellerini öperek karşılayanlar ise sevinçliydi

Ankara'nın Çubuk ilçesi Akkuzulu Mahallesi'nde 21 Nisan Pazar günü şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kalabalık bir grup tarafından linç girişimine uğramış bu sırada saldırganlardan Osman Sarıgün CHP liderine yumruk atmıştı.


Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'ün ise gözaltı süresi uzatılmıştı. Sarıgün, jandarmadaki işlemlerinin ardından dün Çubuk Adliyesi'ne getirilmiş savcı tarafından sorgulandıktan sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.  Mahkeme ise Sarıgün’ü, adli kontrol hükümleri uygulanarak, serbest bırakmıştı.

Serbest bırakıldıktan sonra Akkuzulu Mahallesi'ndeki evine geri dönen Sarıgün adeta kahraman gibi karşılanıp yumruk attığı eller sırayla öpülerek fotoğraflar paylaşıldı.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TUNCAY ÖZKAN:ADALETİNİZ BATSIN
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden bu fotoğrafı paylaşarak şu yorumu yaptı:
"Çubuk savcısı, Ankara savcısı görün marifetinizi. Buna adalet diyorsanız adaletiniz batsın. Amacınız Türkiye’yi kaosa sürüklemekse çok başarılısınız. Bu rezilliği sonlandırın. Yoksa hukuksuzluğun parçası olursunuz."
 

Yorumlar (0)