Kılıçdaroğlu: 'Kim bu Adil Öksüz?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 45 dev yatırımının “Toplu Açılış Ve Temel Atma Töreni” ne katıldı.

GÜNDEM 05.01.2017, 14:16 05.01.2017, 14:16
 Kılıçdaroğlu: 'Kim bu Adil Öksüz?'

Birgün’de yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından satır başları şöyle:

 

15 Temmmuz darbe girişimi tam aydınlanmış değildir. Sorduk. Öncesinde bu darbe girişiminden haberiniz var mıydı? Bu sorunun cevabını bekliyoruz. Sormuştum bu Adil Öksüz kimdir diye. Askeri birliğin içinde yakalandı. Herkese kelepçe takılırken ona takılmıyor. Herkesin telefonu alınırken onunki alınmıyor.GPS cihazı ile iki telefonuyla birlikte salıveriliyor. Kim bu Adil Öksüz?

 

TBMM’de 15 Temmuz darbe gişimini için komisyon kuruldu. Akp’li üyeler Gülen’e methiyeler dizen kimseler.

 

TBMM’de 15 Temmuz darbe gişimini için komisyon kuruldu. Akp’li üyeler Gülen’e methiyeler dizen kimseler.

 

OHAL ilan ettiler. OHAl üzerinden anayasayı değiştirmek istiyorlar. Rejimi değiştirmek istiyorlar. Bütün yetkileri bir kişiye vermek istiyorlar. Bu anayasa değişikliği ihanettir.

 

1934 yılında Yunanistan’dan İsviçre’den Japonya’dan önce seçme ve seçilme hakkını Atatürk size verdi. Bunu unutmayın. Çocuklarınız huzur içinde oyun oynayabiliyor, okununa gidebiliyorsa, gitmesini istiyorsunuz birlikte bu karanlık tabloyu değiştirebiliriz.

 

Milli Kurtuluş Savaşını yürüten bu Gazi Meclis, kendisini feshetme yetkisini başkasına veremez. Bu Meclis Atatürk’e bile başkomutanlık yetisini belli dönemlerde vermiştir. Pazartesinden itibaren televizyonları izleyin, ne kadar verirlerse, Mücadelemizi TBMM Genel Kurulu’nda vereceğiz. Demokrasiyi, rejili korumak için, bağımsız yargıyı, özgür medya bu mücadeleyi yapacağız.

 

Bir bedel ödenecekse o parlamentoda ilk bedeli önce CHP’li vekiller ödeyecektir.

 

Anayasa kitapçığı herkesin kitabı olmak zorundadır.

Yorumlar (0)