İzmir'de kamu çalışanlarına izin verildi!

İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, caddeler göle döndü. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Zorunlu olmadıkça evden çıkılmasın" uyarısı yapılmasının ardından valilik de kamu çalışanlarının 1 gün izinli olduğunu duyurdu.

GÜNDEM 02.02.2021, 13:08
İzmir'de kamu çalışanlarına izin verildi!

İzmir son dönemin en büyük sel felaketlerinden birini yaşadı. İzmir'de 8 saatte metrekareye 120 kilogramın üzerinde yağış düştü. Dereler taştı, sel önüne kattıysa sürekledi.

Valilikten yapılan son açıklamada kamu çalışanlarının bir gün izinli olduğu duyuruldu. Açıklamada, "Değerli İzmirliler Öncelikle yaşanan afet dolayısıyla geçmiş olsun. Yağışlar yer yer şiddetli olmak üzere yarın sabaha kadar devam edecek. Trafik kısmen rahatlamakla birlikte açılamayan noktalar bulunmaktadır. Bu sebeple kamu çalışanlarının idari izni tüm güne uzatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İzmir için sağanak ve fırtına ikazının ardından gece saatlerinde başlayan ve etkisini gittikçe artıran sağanak sonrası dereler taştı, caddeler göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı. Trafikte bulunan çok sayıda araç ise sular altında kaldı.

Yorumlar (0)