İzmir'de Kadın Cinayeti: Eşini Balta ile Öldürdü!

İzmir'in Buca ilçesinde Y.P. isimli şahıs, eşi Sevgi P. (48) ile bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışarak eşi Sevgi P.'ye balta ile saldırdı. Y.P. isimli şahıs, eşine baltayla saldırdıktan sonra polis ekiplerini arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler Sevgi P.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

GÜNDEM 26.11.2019, 16:07
İzmir'de Kadın Cinayeti: Eşini Balta ile Öldürdü!

İzmir'in Buca ilçesinde bir apartmanın 3. katında yaşayan Y.P. ve eşi Sevgi P. (48) iddiaya göre bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Y.P. isimli şahıs eşi Sevgi P.'ye balta ile saldırdı.

HAYATINI KAYBETTİ
Sevgi P., aldığı balta darbesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gerçekleştiren Y.P. de daha sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

DAHA ÖNCE ŞİKAYETTE BULUNMUŞ
Y.P. ile Sevgi P. çiftinin 1'i engelli olmak üzeren 4 çocuğunun olduğu öğrenildi. Öte yandan, çiftin uzun süredir şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartıştıkları, Sevgi P.'nin de geçtiğimiz günlerde şiddet sebebiyle Y.P.'den şikayetçi olup ardından da şikayetini geri çektiği belirtildi. Olay yerine gelen Sevgi P.'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Savcının incelemesinin ardından Sevgi P'nin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)