İYİ Partili Yokuş'tan teröre kınama, Soylu'ya tepki:İnterneti keseceğinize teröristleri yakalayın

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Taksim'deki terör saldırısını kınayıp, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi.

GÜNDEM 14.11.2022, 16:54
İYİ Partili Yokuş'tan teröre kınama, Soylu'ya tepki:İnterneti keseceğinize teröristleri yakalayın

İYİ Parti Konya Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Fahrettin Yokuş, 6 kişinin ölümüne, onlarca kişinin de yaralanmasına yol açan terör saldırısına ilişkin kınama mesajı yayınladı.


Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Yokuş, büyük bir üzüntüyle öğrendiği Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Yokuş, can kaybının artmaması temennisinde bulundu.


"ÜLKEMDE GÖÇMEN İSTEMİYORUM"
Yokuş, "Ülkemizi yasa boğan Taksimdeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren PKK/PYD’li teröristin Suriye uyrukluğu olduğu ortaya çıktı. Ülkemizi göçmen ve sığınmacı ülkesine dönüştürenler hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Şehitlerimizin kanı sizi boğacaktır. Ülkemde göçmen istemiyoruz." dedi.


"İNTERNETİ KESECEĞİNİZE TERÖRİSTLERİ YAKALAYIN"
Açıklamasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da tepki gösteren Yokuş, şunları kaydetti:
"Güzel ülkemizin İçişleri Bakanının bu itirafı aslında her şeyi ortaya koyuyor. Sayın Bakan, hayatında hiç güvenlik makalesi okumadığını itiraf ediyor. İnterneti keseceğinize ayakkabı numaralarını bildiğiniz teröristleri yakalayın. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir vatandaş olarak istifa etmesini bekliyorum."

Yorumlar (0)