İYİ Partili Subaşı Elmalı'da

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Elmalı ilçesine giderek partililer, vatandaşlar ve çiftçilerle bir araya geldi.

GÜNDEM 05.05.2023, 10:53
İYİ Partili Subaşı Elmalı'da

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Antalya'nın Elmalı ilçesine giderek partililer, vatandaşlar ve çiftçilerle buluşup, karşılıklı istişarelerde ve incelemelerde bulundu.

Subaşı, "Elmalı Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ettik. İlçe Başkanımız, Milletvekili adayımız Neşe Toker ve eşi Dr. Ali Toker, partililerimiz ve ziyaretçilerle sohbet ederek, başarılar diledik. Son 10 gün. El ele, kol kola birlikte başaracağız. Yarınlara umut olacağız." dedi.

Hasan Subaşı, ayrıca belediye ziyaretinde bulunduğunu aktararak, “Elmalı Belediyesinde Başkan Yardımcısı Hasan Aydın ve Kışla Muhtarı Akif Sarıcan ile sohbet ederken, belediye başkanımız Halil Öztürk de asfalt çalışmaları denetiminden geldi. Birlikte bir süre sohbetten sonra köyde bahçeleri gezerek çiftçilerle sohbet etti. Son bahar yağmurlarının çiftçi için umut olsa da su kıtlığı ve buna rağmen israf edilen ve iyi yönetilmeyen su kaynaklarımızın seçimden sonra daha akılcı kullanılacağını umut ettiğini söyledi. İnşallah çiftçi için bereketli bir yıl olur” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)