İŞTE İNCE'NİN ARKASINDAKİ İSİM:DEĞİŞİMİN ÖNDER'İ SAV

CHP'de kurultay tartışmaları devam ederken, Muharrem İnce'nin genel başkan olması için imza toplayan ekibin arkasındaki isminde Önder Sav olduğu ortaya çıktı.

GÜNDEM 24.07.2018, 20:28 24.07.2018, 20:28
İŞTE İNCE'NİN ARKASINDAKİ İSİM:DEĞİŞİMİN ÖNDER'İ SAV

 

 

CHP'de muhalif hareketin imza çalışmalarının arka planındaki en büyük ismin Önder Sav olduğu bildirildi. 

 

ÖNDER SAV'DAN DELEGEYE BASKI
Gazetekritik'in CHP kulislerinde ulaştığı bilgilere göre Önder Sav'ın ve İnce'ye destek veren Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün Büyükada'da bulunan Kartal Belediyesi'ne ait bir tesislerde delegeleri çağırarak ve arayarak imza vermesi konusunda baskı kurduğu öğrenildi.

 


ALİ TOPUZ VE KARADENİZ ETKİSİ
Bugün İnce'ye destek veren iki belediye başkanında bir diğer ortak noktası Karadenizli olmaları. Rizeli Ali Topuz'un etkisi ile birlikte iki Trabzonlu belediye beledye başkanı  Atilla Aytaç ve Aykurt Nuhoğlu Muharrem İnce'ye destek verdi.


DEĞİŞİMİN AKTÖRLERİ 81 YAŞINDAKİ ÖNDER SAV VE 86 YAŞINDAKİ ALİ TOPUZ


Önder Sav'ın liderliğinde delegeye yapılan imza çağrısının yanında Ali Topuz'unda belediye başkanlarına yönelik etkisi ile CHP'deki değişim isteyenlerin kafasında soru işareti yaratmaya başladı. 86 yaşındaki Ali Topuz ve 81 yaşındaki Önder Sav'ın önceliğindeki değişim hareketinin CHP'de nasıl bir etki yaratacağı ise merakla bekleniyor.

 

GAZETECİLERE İMZALAR GÖSTERİLMİYOR

Gazetekritik'in muhaliflif hareketin sözcüsü Gaye Usluer'u telefon ile arayarak ve mesajla imzaları inceleme isteğimiz yanıtsız kaldı. Günlerdir Türkiye gündemini meşgul eden imza konusunda en doğru bilgili alıp halkı aydınlatmak adına iddia edilen imzaları inceleme isteiğimize olumlu bir yantı gelmedi.

Yorumlar (0)