İsmail Saymaz:Kılıçdaroğlu 7 yıldır Talat Atilla ile görüşmemiş;Atilla CHP'li kaynağını açıklamalı!

Gazeteci, Yazar İsmail Saymaz, günlerdir Türkiye gündemine oturan "Saray'a giden CHP'li" konusunda önemli tespitlerde bulundu.

GÜNDEM 23.11.2019, 20:31 23.11.2019, 20:38
İsmail Saymaz:Kılıçdaroğlu 7 yıldır Talat Atilla ile görüşmemiş;Atilla CHP'li kaynağını açıklamalı!

GAZETEKRİTİK/ÖZEL

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın 'Saray'a giden CHP'li' iddiasının kaynağının Talat Atilla olduğunu açıklamasının ardından gözler Atilla'ya çevrilmişti. 


Talat Atilla ise bugünkü yazısında, "Kaynağımın ismini söylemem söz konusu olamaz ama bir CHP’li… Ya Kemal Bey, ya da kendisinin konuşmasını beklerim doğrusu..Kılıçdaroğlu haberi doğruladıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın net açıklamaları üzerine haberi yeniden kaynağıma sorgulattım.Yine altını çizerek, "Yüzde yüz doğru” dedi.Şimdi, Kemal Bey'in ve doğrulattığım CHP’li kaynağın konuşmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Gazeteci, yazar İsmail Saymaz ise günlerdir Türkiye gündemini meşgul eden bu konu hakkında ki düşüncelerini belirterek CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile yaptığı görüşmeyi paylaştı.


KILIÇDAROĞLU'NUN OPERASYONA İHİTİYACI YOK
Saymaz, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Kemal Kılıçdaroğlu, şu an CHP’de en güçlü dönemini yaşıyor. Yerel seçimde başkent ve İstanbul da dahil olmak üzere çoğu metropolü kazandı.Kılıçdaroğlu, ezici bir oyla kazanacağı tahmin edilen kurultay için neden “operasyona” ihtiyaç duysun? Bu iddia bana mantıksız görünüyor." dedi.


KILIÇDAROĞLU İLE TALAT ATİLLA 7 YILDIR GÖRÜŞMEMİŞ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile görüşmesini ise şu şekilde aktardı:


Az önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile konuştuk. Özkan, Kılıçdaroğlu’nun kendisine, “Ben Talat Atilla’yı yedi yıldır görmüyorum ve kendisiyle hiç konuşmadım. Beni bu haber için de aramadı” dediğini söyledi.Tuncay Özkan, “MYK üyeleri olarak bizi de aramadı” dedi.

TALAT ATİLLA KAYNAĞINI AÇIKLAMALI
Saymaz son paylaşımda da Talat Atilla'ya çağrıda bulunarak şöyle bir soru sordu:
Talat Atilla, CHP’ye yönelik bir siyasi operasyonun aparatı olarak anılmak istemiyorsa CHP’li dediği haber kaynağını kimliğini açıklamalıdır. Bunca spekülasyon ve yalandan sonra Talat Atilla’nın “Kaynağım bir CHP’li ve haberi Kılıçdaroğlu’na doğrulattım” iddiasına neden inanalım?

Yorumlar (0)