İsmail Saymaz'dan Fatih Portakal'a Kabataş hatırlatması: Üzerine Kabataş gölgesi düşecek

FOX haber sunucusu Fatih Portakal, CHP'nin seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun valiye hakaret ettiği iddiaları hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.Portakal'a yurttaşlardan kanıtla çağrısı geldi.

GÜNDEM 13.06.2019, 12:24 13.06.2019, 12:28
İsmail Saymaz'dan Fatih Portakal'a Kabataş hatırlatması: Üzerine Kabataş gölgesi düşecek

Fatih Portakal'ın, Ekrem İmamoğlu ile ilgili yalanı vatandaşlar tarafın tepki ile karşılandı.


 PORTAKAL YALANI EKRANI TAŞIDI
İstanbul'un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı ve şimdiki adayı Ekrem İmamoğlu'nun  Ordu-Giresun Havalimanı'nda, VIP giriş kapısından geçişine izin verilmeyince valiye it dediği iddia edilmişti. Fatih Portakal'da bu yalanı ana haber programında dile getirip Ekrem İmamoğlu'na tepki göstermişti.

PORTAKAL'DAN İKİNCİ AÇIKLAMA
Portakal, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum" dedi.


PORTAKAL İLE İKİNCİ KABATAŞ VAKASI MI?
Yandaşların Kabataş yalanını hatırlatan Portakal'ın  gerçek olmayan bir konuyu dillendirmesi vatandaşlara Kabataş yalanını hatırlattı.


VATANDAŞLARDAN PORTAKAL'A YALAN TEPKİSİ
Bugün sosyal medyada Trend Topic olan Fatih Portakal'a yurttaşlardan öyle bir görüntü varsa yayınla çağrısı gelirken, AKP yandaş ve trolleri ise Portakal'ı pamuklara sardılar.


SAYMAZ'DAN TEPKİ
Türkiye'nin önde gelen tarafsız gazetecilerinden İsmail Saymaz'da Fatih Portakal'a tepki göstererek şu paylaşımı yaptı:


Fatih Portakal sevdiğim, beğenerek izlediğim bir arkadaşımdır. İki kez üst üste varlığından söz ettiği görüntü kaydını yayınlaması gerektiğini düşünüyorum. Aksi takdirde, en büyük zararı kendisi görecektir. Hiç hak etmediği halde üzerine "Kabataş" gölgesi düşecektir.

Yorumlar (0)