İrfan Değirmenci'den açıklama: Rahatına düşkün, orta yolcu olmadık hiç...

Referandumda 'Hayır' oyu vereceğini açıkladığı için Kanal D'den çıkarılan gazeteci İrfan Değirmenci sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklamada bulundu.

GÜNDEM 14.02.2017, 13:46 14.02.2017, 13:46
İrfan Değirmenci'den açıklama: Rahatına düşkün, orta yolcu olmadık hiç...

Sevgililer Günü mesajı yayınlayan Değirmenci, "Hiç kimse görüşünü açıklamaya zorlanamaz, hiç kimse görüşünü açıkladı diye cezalandırılamaz. Bitti! Bu da 14 Şubat mesajım" diye yazdı.

İşten çıkarıldıktan sonra hakkında çıkan haberlere ilişkin de yazan Değirmenci şu ifadeleri kullandı: " "Reytingi düşük", "hayır savaşçısı", "düşük profilli", "önemsiz"...Gazetelerde bunlar yazıyor benim için Ne iyi iş yapmışız ve ne etkili! Reyting başarısı,saat diliminizde izleyici pastasından aldığınız paydır. Biz yayındayken rakiplerimiz reklam arası vermekten korkardı.

Rahatına düşkün, orta yolcu olmadık hiç. Reyting kaygımız da hiç olmadı ama doğruları söyleme kaygımız bâki. Ben cüzdanı değil vicdanı seçtiğim için sabahın karanlığına hapsedildim.

 

irfan-degirmenci-den-aciklama-rahatina-duskun-orta-yolcu-olmadik-hic-245021-1.

 

irfan-degirmenci-den-aciklama-rahatina-duskun-orta-yolcu-olmadik-hic-245022-1.

 

irfan-degirmenci-den-aciklama-rahatina-duskun-orta-yolcu-olmadik-hic-245024-1.

 

 

Ana akım medya ve sermaye eleştirilerimiyse akşam detaylıca yazarım. Tazminatı alabirsem memlekete dinlenmeye gideceğim.İş tekliflerine teşekkürler. Sanırım mankenliği kabul edeceğim:)"

 

Yorumlar (0)