“İktidar Fitilini Bayraklı’dan Ateşleyeceğiz”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı yeni İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu. Başkan Sandal, “El birliğiyle bambaşka bir Bayraklı yaratacağız” derken, İlçe Başkanı Susmuş da, “Kimse bizden ayrışma, kutuplaşma beklemesin. Güçlü bir belediye, güçlü bir örgütle Bayraklı’yı İzmir’in yükselen yıldızı yapacağız” diye konuştu.

GÜNDEM 28.12.2019, 11:00 28.12.2019, 11:05
“İktidar Fitilini Bayraklı’dan Ateşleyeceğiz”

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Susmuş, Bayraklı’da tarih yazdıklarını belirterek, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışı hakim kılmak için çalışacaklarını vurguladı. Susmuş, “Görevlerimizi yaparken parti içindeki disipline, düzene uygun bir şekilde davranacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz. Bu görevleri yaparken de birlik içinde olacağız. Kimse bizden ayrışma kamplaşma kutuplaşma beklemesin. Bayraklı’da partimizi daha yukarı taşıma sözüyle göreve geldik. Ayrışmaları yok etme sözüyle bu göreve geldik. Bu görevleri yaparken de birlik içinde olacağız. Kimse bizden ayrışma, kamplaşma, kutuplaşma beklemesin. Hep birlikte el ele, kol kola mücadele edeceğiz. Bizden kimse kavga beklemesin. Bizim kavgamız bugün yaratılan talan düzenine, yanlışlara karşı olacak. Partimizi iktidara taşımak için mücadele edeceğiz. Biz güçlü bir belediye ve güçlü bir örgütle Bayraklı’yı İzmir’in yükselen yıldızı yapacağız” dedi.

Bayraklı’da örgüt ve belediye iş birliğinin nasıl yürüdüğünü tüm Türkiye’ye göstereceklerini belirten Belediye Başkanı Sandal da, şunları söyledi:

“Biz bir kıvılcım yaktık. Belediye Başkanı olarak örgütümüzün başını hiçbir yerde öne eğdirmeyeceğime net olarak söz veriyorum. Onurumuzla, kimliğimizle, vicdanımızla, ahlakımızla üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız. Bu kentte yetimin hakkını, yatağa aç girenin hakkını, vatandaşın bize verdiği o verginin hakkını götürüp sağda solda çarçur etmeyeceğiz. Biz belediye başkanları olarak örgütün emrindeyiz. Hiç şüpheniz olmasın. Örgüt, bizim için vazgeçilmez. Asla kavgaya, tartışmaya, ötekileşmeye müsaade etmeyeceğiz. El ele, kol kola partiyi büyütmek için, belediye faaliyetlerini toplumun her kesimine ulaştırmak için çalışacağız. Bunun dışında kim ne bekliyorsa, hepsi boşa çıkacaktır. Bayraklı’yı bu 5 yıl içerisinde başka noktalara taşıyacağız. Göreceksiniz bambaşka bir Bayraklı yaratacağız. Bunu el birliğiyle yapacağız.”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve Cumhuriyet Halk Partisi yeni İlçe Başkanı Pınar Susmuş, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. İlçe yönetimini kutlayan Yücel, kadın ilçe başkanının görev almasından mutluluk duyduğunu söyledi.

KADIN BAŞKAN YAKIŞTI

Yeni seçilen kadroların çok önemli bir dönemde bu görevleri üstlendiklerini vurgulayan İl Başkanı Deniz Yücel, “Bu dönem görev yapan arkadaşlarımızın partimizi iktidara taşıyacak kadrolar olduğuna inanıyorum. Bayraklı ilçemizde bir kadın ilçe başkanının görev almasından ayrıca mutlu oldum. İzmir’e yakışan bir tablo. Yeni dönemde belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve ilçe yönetimimizin, partimizin başarısını daha iyi noktalara taşıyacağına tüm kalbimle inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

PARTİMİZİN EMRİNDEYİZ

“Amazonların başkenti Bayraklı’da bir kadın ilçe başkanı ile yola devam kararı alındı” diyen İlçe Başkanı Pınar Susmuş ise, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Partimizin iktidar yolculuğunda bu ekibe çok büyük işler düşüyor. İl başkanımızla, belediye başkanımızla, partimizin tüm organlarıyla çok çalışacağımıza, gecemizi gündüzümüze katacağımıza söz veriyoruz. Partimizin, il başkanımızın emrindeyiz. Gereken neyse sonuna kadar yapmaya hazırız. Partimizin iktidar yolculuğunda Bayraklı’nın çok büyük katkısı olacak, buna inanıyorum. Güçlü örgüt, güçlü belediye diyoruz. Biz belediye başkanımız ve örgütümüzle birlikte, dostluğu, dayanışmayı, kardeşliği test edeceğiz. Bayraklı’dan partimizin iktidar fitilini ateşleyeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

EL ELE, KOL KOLA OLACAĞIZ

Son olarak söz alan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da, şunları söyledi: “Bu ziyaretin farklı anlamları var. Bunlardan birincisi birlik ve bütünlüğümüzü teyit etmek. Bundan sonraki süreçte el ele, kol kola, hep beraber olacağımızın teminatını veriyoruz. Hem ilçe, hem belediye hem il başkanımızla birlikte el ele iktidar yolculuğunda üstümüze ne düşüyorsa yapacağız.”

Yorumlar (0)