Hüseyin Baş: 'Siyasilerin hiçbiri kaybetmedi'

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak seçim sonuçlarını değerlendirdi. Baş, "Türkiye gelecek 5 yılını kaybetmiştir. Ama sizin gördüğünüz siyasilerin hiçbiri kaybetmedi" dedi.

GÜNDEM 01.06.2023, 10:36 01.06.2023, 10:51
Hüseyin Baş: 'Siyasilerin hiçbiri kaybetmedi'

BTP lideri Hüseyin Baş şunları söyledi:

"Üzülerek söylüyorum, toplum kaybetmiştir. Gençlik kaybetmiştir. Türkiye gelecek 5 yılını kaybetmiştir. Ama sizin gördüğünüz siyasilerin hiçbiri kaybetmedi. Hepsi çok mutlu ve mesut. Grup kuracak vekillerini aldılar. Devletten her yıl seçim yardımlarını alabilecek bütçeyi aldılar ve size hiçbir şey katmadı. Herkes 6 ay önceki pozisyonuna geri döndü. Zaten herkes anladığım kadarıyla 6 ay önceki pozisyonundan mutluydu. 

Hiç kimsenin bizi kurtaracağı yok. Hiç kimsenin bize sahip çıkacağı ve önemseyeceği yok. 

Muhalefetmiş gibi görünen ancak anayasanın ilk 4 maddesini değiştirelim dese iktidar; hemen koşa koşa evet oyu verecek olan içerde truva atı olarak duran siyasi partileri saymıyorum bile. Bu insanların Türkiye'ye katacak hiçbirşeyi yok.

2014 yılında Tayyip Erdoğan %52 oy aldı 

2018 yılında Tayyip Erdoğan %52 oy aldı 

2023 yılında Tayyip Erdoğan %52 oy aldı 

Siz Tayyip Erdoğan'dan %0.01 oy getirememişsiniz.

Tarihte krallıktan dönüp Cumhuriyete evrilen birçok örnek var. Cumhuriyetten dönüp krallığa evrilen herhalde tek örnek biz olacağız."

Yorumlar (0)