Hayır dalga dalga büyüyor!

Haziran Hareketi’nin “Hayır” kampanyası kapsamında ülkenin dört bir yanında gerçekleştirdiği etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.

GÜNDEM 20.03.2017, 09:45 20.03.2017, 09:45
Hayır dalga dalga büyüyor!

Birgün’de yer alan habere göre, Haziran Hareketi’nin “Hayır” kampanyası kapsamında ülkenin dört bir yanında gerçekleştirdiği etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.

 

»Kayseri’de kapı kapı “Hayır” çağrısı


Kayseri Haziran Meclisi “Hayır” gazete ve mektuplarını ev ev dağıtıyor. “Tek adam diktasına izin vermeyeceğiz” diyen Hazirancılar çalmadık kapı, sohbet etmedik esnaf bırakmadı.

»Ankara Batıkent’te sokaklarda broşür dağıtımı


Referandumda “HAYIR’ı çoğaltmak için”, “1 Milyon Mektup Elden Ele” kampanyası çerçevesinde, Ankara’nın Batıkent ilçesinde Hayır mektupları dağıtıldı. Mektuplarla birlikte yurttaşlar, “Tek adam dayatmasına HAYIR” demeye çağrıldı.

»Amasya’dan Hayır çağrısına yoğun katılım


Amasya Gümüşhacıköy’de gerçekleşen buluşma etkinliğine Haziran Yürütme Kurulu üyesi Önder İşleyen, eski CHP Milletvekili Gökhan Günaydın ve Haziran Hareketi’nden Okan Alıcı katıldı. Yoğun ilginin olduğu salonda, referandumda neden Hayır denilmesi gerektiği aktarıldı. Salona Hayır çağrısı yapıldı.

»Hayır mektupları Sığacık’ta elden ele


İzmir Sığacık’ta da Hayır mektupları elden ele dağıtıldı. Hayır umudunu büyütmek için alanlara inen Hazirancılar hayır mektuplarını dağıttı.

»Balıkesir’in Manyas ilçesinde gerçekleşen buluşma etkinliğine de Haziran Hareketi Yürütme Kurulu Üyesi Alper Taş, CHP Milletvekili Ali Şeker, Gazeteci Necdet Saraç katıldı. “Memleket için yeni bir başlangıç için Hayır” diyen Hazirancıların toplantısına yoğun katılım oldu.

 

Yorumlar (0)