Haluk Levent'ten, kendisini dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya'ya 5 milyonluk tazminat davası

Haluk Levent, kendisini dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya'ya 5 milyonluk tazminat davası açacağını ve bu parayı depremzedeler için kullanacağını açıkladı.

GÜNDEM 17.02.2023, 11:25
Haluk Levent'ten, kendisini dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya'ya 5 milyonluk tazminat davası

Deniz Akkaya, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından bölgelere giderek kurucusu olduğu AHBAP ile yardımlar yapan Haluk Levent'i hedef aldı.

Levent'in İstanbul Başsavcılığı tarafından kara para aklamak suçundan hakkında arama kararı çıkmadan hemen önce yurtdışına çıkış yasağının kaldırılmasıyla Türkiye’den kaçan, Avusturya’da yakalanarak yine kara para aklamak suçundan hakkında arama kararı çıkartan ABD’ye iade edilen Sezgin Baran Korkmaz ile fotoğrafını paylaşan Akkaya, "Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir! Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil. Bu fotoğrafın açıklaması yoktur" ifadelerini kullandı.

İşte Haluk Levent'in o paylaşımı:

Tekrar ediyorum! Karalayın bağırın isyan edin iftira atın. Yemin ederim kabulüm. Ama şimdi değil ya şimdi değil!! Ve Deniz Akkaya . 5 milyonluk tazminat davası açıp depremzedelere kullanacağım. Mahkemenin takdiri kaç lira ise artık. Sonuçta zaten mahkum olacaksın. Ayıptır.

Yorumlar (0)