Haluk Levent'i çadır fiyatları konusunda eleştiren Gökbakar:Sorun sorgulayın, inceleyin...

Komedi oyuncusu Şahan Gökbakar sosyal medya hesabı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Haluk Levent'in aldığı çadırlar konusunda bir eleştiride bulundu.

GÜNDEM 27.02.2023, 14:34 27.02.2023, 14:47
Haluk Levent'i çadır fiyatları konusunda eleştiren Gökbakar:Sorun sorgulayın, inceleyin...

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Kızılay'ın çadır satışı yaptığı Ahbap derneğinin kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent katıldığı televizyon programında konunun ayrıntılarını paylaştı. Kızılay'dan 2 bin 50 çadır satın aldıklarını belirten Levent, "Bir çadırın maliyeti KDV'siyle birlikte 22 bin liraya karşılık geldi" diye konuştu.

 Şahan Gökbakar ise AHBAP'ın Kızılay'dan satın aldığı çadır fiyatlarını göstererek Haluk Levent'i eleştirdi. 

Bu sabah FOX TV'de canlı yayına konuk olan AHBAP kurucusu Haluk Levent'in çadır satışı konusunda Kızılay'ı savunduğunu belli eden ifadelerle Levent'in eski bir tweet'ini paylaşarak "Haluk sen de 10 bine almışsın çadırların tanesini. 22 bine aldıkların kaliteli de, bu aldıkların kalitesiz miydi?" diye sordu.

Ardından bir başka paylaşım yapan Gökbakar şunları söyledi:

Ülkede en eğitimli,en aydın,en kafası çalışan insanlar bile, körü körüne birini savunma hatasına düşüyor. Bunu yapmayın! Sonra güvendiğiniz dağlara karlar yağınca, üzüntünüz ve hayal kırıklığınız farklı oluyor. Sorun sorgulayın, inceleyin...

Yorumlar (0)