Halkın TKP'si Genel Başkanı Erkan Baş: Kazandığımız zaferi hırsızlara teslim etmeyeceğiz

Erkan Baş, "Türkiye halklarını bu büyük direniş nedeniyle kutlayarak başlamamız gerekiyor. Tarihimizin en hukuksuz, en adaletsiz seçim süreçlerinden birini yaşadık. Hileler ve hukuksuzluklar serisi YSK'nın mühürsüz zarfları kabul etmesiyle tepe noktasına ulaştı, yetmedi, halkın vergileriyle ayakta duran AA saatlerce yalan ve manipülatif haberler yayınladı.

GÜNDEM 17.04.2017, 00:22 17.04.2017, 00:22
Halkın TKP'si Genel Başkanı Erkan Baş: Kazandığımız zaferi hırsızlara teslim etmeyeceğiz

Halkın TKP'si Genel Başkanı Erkan Baş, referandum sonrasında bir açıklamada bulundu.

 

 

"BÜYÜK BİR ZAFER KAZANDIĞIMIZIN FARKINDAYIZ"

YSK'nın hukuksuz kararlarına ve usulsüz oy kullanımına dikkat çeken Erkan Baş, "Türkiye halklarını bu büyük direniş nedeniyle kutlayarak başlamamız gerekiyor. Tarihimizin en hukuksuz, en adaletsiz seçim süreçlerinden birini yaşadık. Hileler ve hukuksuzluklar serisi YSK'nın mühürsüz zarfları kabul etmesiyle tepe noktasına ulaştı, yetmedi, halkın vergileriyle ayakta duran AA saatlerce yalan ve manipülatif haberler yayınladı. Bunun tek amacı halkımıza yenilgiyi kabul ettirmekti. Oysa biz hem 15 yıl boyunca hem de bu referandum sürecinde sürdürdüğümüz mücadeleyle büyük bir zafer kazandığımızın farkındayız" dedi.

 

 

"ZAFERİMİZİ HIRSIZLARA TESLİM ETMEMİZ BEKLENMESİN"

Erkan Baş açıklamasının devamında, "Hiçkimse ama hiçkimse binbir zorlukla kazandığımız bu zaferi, yalancılara ve hırsızlara teslim etmemizi beklemesin. Türkiye halkı dik durmaya devam ettiği sürece, referandum sürecindeki kararlılığı örgütlü bir biçimde koruduğu sürece kazanan mutlaka biz olacağız. Biz 15 yıldır bu iktidarın her türlü adaletsizliğine, hukuksuzluğuna, baskısına ve zorbalığına direndik çünkü haklıydık. Bugün de haklıyız ve kazanacağız" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)