Haftanın esprisi sosyal medyadan geldi: Hala sorusunun cevabını bekleyen İsmail Saymaz

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in iddialarının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk'te katıldığı programın yankıları devam ediyor. Sosyal medyada hala gündemden düşmeyen programla ilgili "Sene 2045 İsmail Saymaz sorduğu sorunun cevabını bekliyor" ifadesinin kullanıldığı paylaşım dikkat çekti.

GÜNDEM 29.05.2021, 13:58 29.05.2021, 14:04
Haftanın esprisi sosyal medyadan geldi: Hala sorusunun cevabını bekleyen İsmail Saymaz

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in iddialarının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteciler İsmail Saymaz, Merdan Yanardağ, Veysi Ateş ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlamak üzere Habertürk'ün canlı yayınına katılmıştı.

Programda, Soylu sorulan sorulara yanıt vermediği yönünde çok sayıda eleştiri alırken, gazeteciler ise soru soramadıkları için eleştirilmişti. 

Günler geçmesine rağmen yayının yankıları devam ediyor.

Sosyal medyada programa ilişkin yapılan bir paylaşım dikkat çekti. Çok sayıda beğeni ve yorum alan paylaşıma İsmail Saymaz'ın saçlarının beyazlatıldığı bir fotoğrafa "Sene 2045 İsmail Saymaz sorduğu sorunun cevabını bekliyor" notu düşüldü.

Yorumlar (0)