Gözler CHP MYK'da: Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun'un disipline sevk edilmesi bekleniyor!

CHP MYK her pazartesi olduğu gibi bugünde toplanacak. Toplantı sonrası Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündemi değerlendirecek. Gözler ise CHP'nin Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun için bir karar alıp almayacağına çevrildi.

GÜNDEM 27.06.2022, 09:10
Gözler CHP MYK'da: Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun'un disipline sevk edilmesi bekleniyor!


CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen ile  CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun arasındaki telefon konuşmasını içeren ses kaydında Tuba Torun'un sözleri gündeme damga vurdu.
Bir diğer video kaydında ise CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen ile  Aykut Erdoğdu arasındaki görüşmeydi. Bu görüşmede de Aykut Erdoğdu'nun şuanki eşi Tuba Torun için kullandığı kelimeler gündem olmuştu.


Tuba Torun, konuşma yaptığı ses kaydında şunları söylüyor:
 “Dolarla vekil oluyorlar, ben ‘kadın hakları’ diye g*mü yırtıyorum, olamıyorum’ demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdğdu’yu aldın sırada vekillik var”


Aykut Erdoğdu'nun ise Tuba Torun için söylediği sözler şu şekilde:
Erdoğdu, Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için beş kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söyledi. Oğuz Kaan Salıcı ile görüştüğünü söyleyen Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adını listeye koymadığını anlattı.

İKİ İSMİN DİSİPLİNE SEVK EDİLMESİ BEKLENİYOR

Gazetekritik'in CHP kulislerinden edindiği bilgiye göre Aykut Erdoğdu ile Tuba Torun'un disipline sevk edileceği ifade ediliyor. Partideki bazı yöneticiler ikili ismin özel hayatı dışında parti üstünden söylenen sözlerin partiye zarar verdiği düşüncesinde.

Yorumlar (0)