Gerici yazardan çirkin paylaşım

ATV Avrupa kanalında Avrupa'da Gündem programının sunucusu ve Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Aylin Nazlıaka'nın Meclis'te MHP'li vekillerin 'evet' tavrına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği ve Meclis kürsüsündeki mikrofonlara kendini kelepçelediği eylemi ile alakalı çok çirkin bir paylaşımda bulundu.

GÜNDEM 20.01.2017, 09:43 20.01.2017, 09:43
Gerici yazardan çirkin paylaşım

Gerici yazar Uğur, sosyal medyadaki paylaşımında Aylin Nazlıaka için "Aylin Nazlıaka'nın kelepçe fantezisi. Bi dahaki sefere deri giysili kırbaçlı adamı da getirsin yanında. Çok eğlenceli olur" dedi.

 

gerici-yazardan-cirkin-paylasim-235449-1.

 

Kendisine yoğun tepki gösterenlere ise bir sonraki paylaşımında hakarette bulunan gerici yazar Uğur, "CHP'li ve solcu sapıklar, kadını ve erkeği hepsi birden ağız dolusu küfürlerle saldırıyor. Ağızları lağım çukuru. Sözümüz turnusol kağıdı." dedi.

 

Nazlıaka'nın eylemi sırasında AKP'li vekillerin saldırısını engellemeye çalışan HDP'li Pervin Buldan yaralanırken, CHP'li Şafak Pavey'in protez kolu çıktı. Yaşanan arbedenin ve Nazlıaka'nın eyleminin sona ermesinden sonra Fuat Uğur, sosyal medya hesabında bir kez daha sahnye çıkarak "Fantezi sona erdi." paylaşımında bulundu.

 

 

 

Yorumlar (0)