'FETÖ'den aranan avukat AKP yöneticisi çıktı

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Maraş ve Antep’te 19 avukat gözaltına alınırken, Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı’nın da aralarında bulunduğu 5 avukat için de gözaltı kararı bulunduğu belirtildi.

GÜNDEM 15.03.2017, 14:24 15.03.2017, 14:24
'FETÖ'den aranan avukat AKP yöneticisi çıktı

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Maraş ve Antep’te 19 avukat gözaltına alınırken, Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı’nın da aralarında bulunduğu 5 avukat için de gözaltı kararı bulunduğu belirtildi.

Cumhuriyet'ten Sermet Çuhadar'ın haberine göre; Baro Başkanı Vahit Bağcı’nın aynı zamanda AKP Kahramanmaraş İl Disiplin Kurulu üyesi olduğu, 2012 yılında AKP’nin İl Yönetim Kurulu üyeleri arasında yer aldığı, daha önce de AKP’nin Oniki Şubat ilçe yönetiminde başkan yardımcı olarak görev yaptığı belirtildi. AKP’nin Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın internet sitesindeki “İl Disiplin Kurulu” bölümünün dün bir süre açılmaması dikkat çekti. Öte yandan barodan yapılan açıklamada Bağcı’nın Türkiye Barolar Birliği’nin düzenlediği gezi kapsamında Kanada’da olduğu, 18 Mart’ta Türkiye’ye döneceği belirtilerek, “Herhangi bir kaçma durumu söz konusu değildir” denildi.

 

Yorumlar (0)