Fatih Altaylı'dan Emre Beözoğlu'na:kadının biri ile el ele tutuşmasından şeref yorumu yapamazsın fetullahın çocuğu

Başakşehir - Beşiktaş karşılaşmasında siyah-beyazlı taraftarların kendisine küfrettiğini belirterek "Annem var, babamdan başka kimsenin elini tutmamış. Eşim benden önce başka kimse ile görüşmedi. Şeref istiyorlarsa bu bizde fazlasıyla var" sözlerini kullanan teknik direktör Emre Belözoğlu'na tepkiler büyüyor.

GÜNDEM 15.03.2023, 11:46 15.03.2023, 11:55
Fatih Altaylı'dan Emre Beözoğlu'na:kadının biri ile el ele tutuşmasından şeref yorumu yapamazsın fetullahın çocuğu

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kendisine küfür eden Beşiktaş taraftarlarına sert çıkarak, "Annem var, babamdan başka kimsenin elini tutmamış. Şeref istiyorlarsa bu bizde fazlasıyla var" demişti. Gazeteci Fatih Altaylı, Belözoğlu'nun bu sözlerine tepki göstererek, "Bunun üzerinden böyle bir şey diyemezsin. Bunun üzerinden kadına hakaret edemezsin" ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı:Bu mudur şeref haysiyet?
Gazeteci Fatih Altaylı katıldığı bir programda Emre Belözoğlu'na sert bir şekilde tepki gösterererk "fetönün çocuğu" ifadesini kullandı.

İşte o açıklama:
Hırsızsındır,alçaksındır, haysiyetsiz işler yaparsın, kaçakcısındır, yetim hakkı yersin... Orada ararsın şerefi. Birinin elinin tutulmasından veya tutulmamasından değil.Çünkü kimse bilmez hangi karanlık köşede kimin kimin neyini tuttuğunu. Bunun üzerinden böyle birşey diyemezsin. Bunun üzerinden kadına hakaret edemezsin.Kadının cinselliğini, kadının biri ile el ele tutuşmasını ilkel bir dünya görüşü olarak dayatamazsın kimseye. Hepimizin çoluğu çocuğu var. Benim kızım veya senin kızın bir çocukla el ele gezse mutlu olursun. Şerefini haysiyetini mi kaybeder ey Emre, ey Fetullah'ın çocuğu! Ayıp!Bunun üzerinden şeref, haysiyet yorumu yapmak, Onun bunun karısını, kızını kendi karşılaştırmak ayıptır. Ama işte boşuna fetullah terör örgütü demiyorlar. Boşuna bunlar onun eteğinin altından çıkmıyorlarki zaten. Ama çok kişininde hoşuna gitti. Onuda söyleyim tabi.

Yorumlar (0)