'Evet' kampanyasına 'mafyatik' destek: Sedat Peker de 'Varım' dedi

Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi’ni ‘kanlarını oluk oluk akıtmak’la tehdit eden yeraltı dünyasının önde gelen isimlerinden Sedat Peker, ‘başkanlık’ sisteminin ‘partili cumhurbaşkanlığı’ adıyla halka sunulacağı referandumda ‘Evet’ diyeceğini açıkladı.

GÜNDEM 27.01.2017, 10:21 27.01.2017, 10:21
'Evet' kampanyasına 'mafyatik' destek: Sedat Peker de 'Varım' dedi

Diken'nin haberine göre, Spor yazarı Rıdvan Dilmen’in başlattığı videoyla ‘Evet’ çağrısına şu zamana kadar iktidara yakınlığıyla bilinen birçok isim destek olmuştu. Bunlardan sonuncusuysa, sık sık muhalif grupları tehdit eden Sedat Peker oldu.

 

Twitter hesabından bir video yayınlayan Peker, muhalif isimleri Twitter’daki hesabından hedef göstermesiyle bilinen ‘sağlam irade’ rumuzlu Taha Ün’e, “Taha, aslan kardeşim mesajını aldım” diye seslenirken, referandumda neden ‘Evet’ diyeceğini de anlattı.

 

‘Sokaklarda bekliyor olacağız’

 

Peker, videosunda bir de tehdit savurdu.

 

Referandumu yaptırmamak için sokağa çıkacak olanlar olursa, karşılarında kendilerini bulacağını söyleyen Peker, “Nasıl ki sokaklarda olduysak, referandumu yaptırmamak amacıyla sokaklara çıkanları sokaklarda bekliyor olacağımızı söylemek isterim. Sırf bunun için bile evet derim. Kardeşlerim, dostlarım ben varım, sizler de var mısınız?” diyor. 

 

Yorumlar (0)