'Evet' çağrısı yapan Vergi Dairesi Başkanı eleştirilince profil fotoğrafını değiştirdi

CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki'nin eleştirileri sonrası Burhaniye Vergi Dairesi Başkanı İlker Serbez, Facebook sayfasındaki 'Daha güçlü bir Türkiye için halk oylamasına evet' yazılı profil fotoğrafını değiştirdi,

GÜNDEM 14.03.2017, 16:22 14.03.2017, 16:22
'Evet' çağrısı yapan Vergi Dairesi Başkanı eleştirilince profil fotoğrafını değiştirdi

CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki'nin eleştirileri sonrası Burhaniye Vergi Dairesi Başkanı İlker Serbez, Facebook sayfasındaki 'Daha güçlü bir Türkiye için halk oylamasına evet' yazılı profil fotoğrafını değiştirdi. Serbez, 'evet' yerine ayyıldızlı Türk bayrağını profil resmi yaptı.

CHP İl Başkanı Ender Biçki pazartesi düzenlediği basın toplantısında bazı kamu görevlilerinin referandumda 'evet' oyu çıkması için çalıştığını söyledi.

Biçki, "Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü İlker Serbez işi gücü bırakmış, tüm Burhaniyelilerin müdürü olduğunu unutmuş. Bir partinin emrinde olduğunu, bir partinin memuru olduğunu açıkça ilan ediyor. Sayın müdür, siz bu şartlarda Burhaniye'de tüm mükelleflere karşı eşit hizmeti nasıl vereceksiniz. Bu konuda büyük kuşkularımız var. Siyaset yapacaksan görevini bırak. Memurluk mu yapacaksın, siyaset mi, karar ver" demişti.

Biçki, Vergi Dairesi Başkanı İlker Serbez konusunda Vali Ersin Yazıcı'nın devreye girmesini beklediğini söylemişti.

Bu konuşmaların basına yansımasının ardından Serbez'in bugün Facebok'taki profil resmini değiştirdiği gözlendi. Serbez, "Daha güçlü bir Türkiye için halk oylamasına evet" yazılı profilin yerine ayyıldızlı Türk bayrağını koydu. "Evet" yazılı fotoğrafı ise silmedi, profil fotoğrafları arasında bıraktı.

 

evet-cagrisi-yapan-vergi-dairesi-baskani-elestirilince-profil-fotografini-degistirdi-258167-1.

Yorumlar (0)