Esnafla diyaloğu tepki çeken Denizli Valisi, geçen ay Koronavirüs denetimi sırasında maske kullanmamış!

Denizli'de Vali Ali Fuat Atik, Koronavirüs denetimleri sırasında eldivensiz çalışan ve kendisini tanımayan bir döner ustasına ceza kesme talimatı verdi ve ekibine, "Kapatıyoruz" dedi. Vali Atik'in geçtiğimiz ay maske kullanmadan denetim yapmıştı.

GÜNDEM 18.10.2020, 17:22
Esnafla diyaloğu tepki çeken Denizli Valisi, geçen ay Koronavirüs denetimi sırasında maske kullanmamış!

Koronavirüs denetimleri kapsamında kent merkezinde, döner satan bir işletmeye giden Denizli Valisi Ali Fuat Atik, kendisin tanımayan ve döner kesmeye devam eden döner ustasına elinde eldiven olmadığı gerekçesiyle uyarıda bulundu ve polis ekiplerine işletme hakkında tutanak tutturup, kapatılması talimatını verdi.

Esnafa karşı üslubu tepki çeken ve ardından özür dileyen Vali Atik, geçen ay Koronavirüs tedbirlerini incelemek için ilçe ve mahallelerde denetim yapmış, denetim sırasında ise maske takmamıştı.

Cumhuriyet'in haberine göre; valiyi karşılayan ve maskeli olan vatandaşların bir bölümünün ise daha sonra maskelerini çıkardıkları görülmüştü. Vali, Acıpayam İlçesin’deki Yeşilyuva mahallesinde binlerce kişinin çalıştığı Ayakkabıcılar Sitesinde de işçilerle yine maskesiz olarak görüşmüştü. 

Yorumlar (0)