Dolar bozdurana vosvos

Erdoğan'ın, 'tulumbada su kalmadı' açıklamasının ardından ekonomideki kötü gidişe çare olacağı iddiasıyla başlatılan dolar bozdurma kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Dolar bozdurma çağrılarının henüz ekonomiye bir etkisi görülmese de, özellikle AKP'li belediyeler tarafından ilginç kampanyalar yürütülüyor.

GÜNDEM 13.12.2016, 16:52 13.12.2016, 16:52
Dolar bozdurana vosvos

Birgün de yer alan habere göre,Keçiören Belediyesi'nce başlatılan ‘Milli Paramız, Milli Davamız' kampanyasıyla, döviz bozduranlar, gerçekleştirilecek çekilişle 1974 model Vosvos kazanma şansı elde edecek.

Belediye binası önünde, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un eşi Sevgi Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirilen kampanya açılış töreninde konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ‘Dövizini bozdur ülkene sahip çık' sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

 

DOLAR BOZDURANA VOSVOS

 

En az 100 dolar ya da 100 euro olmak üzere dövizini bozdurup makbuz getirenlerin çekiliş hakkı elde ederek, 2 Ocak'ta gerçekleştirilecek kurayla 1974 model klasik Vosvos kazanabileceğini bildiren Ak, otomobilin esnaflarca kampanya için bağışlandığını söyledi.

Yorumlar (0)