reklam
Gazete Kritik Gündem Dışişleri’nden İsrail’e Tepki: Suriye’ye Sabotaj Girişimi

Dışişleri’nden İsrail’e Tepki: Suriye’ye Sabotaj Girişimi

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam’a düzenlediği saldırının, Suriye’de barış ve istikrarı hedef alan bir sabotaj girişimi olduğunu açıkladı.

 Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail'in Suriye'nin güneyindeki askeri müdahalelerinin ardından bu defa Şam'ın merkezine gerçekleştirdiği saldırılar, Suriye'nin barış, istikrar ve güvenliği sağlama çabalarına karşı bir sabotaj girişimidir. Suriye halkının önünde, huzur içinde yaşamak ve dünya ile entegre olmak için tarihi bir fırsat bulunmaktadır" denildi. 

Dışişleri Bakanlığı'ndan, İsrail'in Suriye'ye yönelik saldırılarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İsrail'in Suriye'nin güneyindeki askeri müdahalelerinin ardından bu defa Şam'ın merkezine gerçekleştirdiği saldırılar, Suriye'nin barış, istikrar ve güvenliği sağlama çabalarına karşı bir sabotaj girişimidir. Suriye halkının önünde, huzur içinde yaşamak ve dünya ile entegre olmak için tarihi bir fırsat bulunmaktadır. Bu fırsatın değerlendirilmesinden yana olan tüm paydaşlar, Suriye Yönetimi'nin suhuleti tesis etme çabalarına katkıda bulunmalıdır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *