Denizlili kadınlardan Kemal Kılıçdaroğlu'na söz: 'Çankaya’ya uğurlayacağız'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; Merkezefendi Belediyesi tarafından 4.sü düzenlenen Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’nde konuştu. Millet İttifakı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını kadınlara ileterek sözlerine başlayan Gülizar Biçer Karaca Denizli’den “SanaSöz” diyerek Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya uğurlayacaklarının sözünü kadınlarla birlikte verdi.

GÜNDEM 29.04.2023, 11:14
Denizlili kadınlardan Kemal Kılıçdaroğlu'na söz: 'Çankaya’ya uğurlayacağız'

İşte geniş katılımlı festivalde, coşkulu kalabalığa seslenen Gülizar Biçer Karaca’nın çarpıcı konuşmasından öne çıkanlar:

KADINLAR ÜRETECEK, ÖZGÜRLEŞECEK, YANINDA MİLLET İTTİFAKI OLACAK  Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız diyor ki; ‘sevgili kadınlar, size söz kadın üretecek, yanında biz olacağız. Kadın özgürleşecek, yanında Millet İttifakı’nın iktidarı olacak. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği Türkiye’yi sizlerle birlikte kuracağız.’ Ve diyor ki ‘0-6 yaş çocuğu olan kadınlarımız ücretsiz, istediği her yere gidecek. Seyahat edecek. Sosyal, ekonomik, toplumsal yaşama katılacak.’ Sayın Genel Başkanımız diyor ki sizlere, ‘kadına şiddetle mücadeleye ilişkin İstanbul Sözleşmesi’ni iktidarımızda ilk bir hafta içerisinde tekrar yürürlüğe koyacağız’ Bu seçimde ülkemiz büyük bir değişimin ve dönüşümün eşiğinde. Bu değişim ve dönüşümü bu ülkenin gençleri, bu ülkenin kadınları yapacak. Tek kişilik hükümet sistemine, özgürlüğün demokrasinin ve Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma mücadelesinde gençler ve kadınlara güveniyorum diyor. ’

SİZİ ATATÜRK’ÜN KÖŞKÜNE, ÇANKAYA’YA UĞURLAYACAĞIZ Kadınlara “13'üncü Cumhurbaşkanı adayımızı, 14 Mayıs’ta en yüksek oyla Denizli’den Çankaya Köşkü’ne uğurlayacak mıyız?” diye soran Gülizar Biçer Karaca alkışlarla söz aldı: “Sevgili Denizlili kadınlar, gençler ve kadın dostu erkekler, Sayın Cumhurbaşkanı adayımıza şu sözü verelim mi? Sayın Cumhurbaşkanı adayımız, biz de sana söz veriyoruz. 14 Mayıs’ta 81 ilin şampiyonu olarak yüksek bir oyla sizi Mustafa Kemal Atatürk’ün köşküne, Çankaya Köşkü’ne uğurlayacağız. Söz mü?”

HAYDİ DENİZLİ, 4 MAYIS’TA ÖZAY GÖNLÜM MEYDANI’NA Salonu dolduran kalabalıktan söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “Bu sözünüzü meydanlarda bizzat sayın Cumhurbaşkanı adayımıza, Cumhurbaşkanı yardımcılarımız Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a da aynı gür sesle 4 Mayıs’ta saat 16:00’ da Özay Gönlüm Meydanı’nda haykırmaya var mısınız?” diyerek hemşehrilerini Millet İttifakı mitingine davet etti. “İnanıyoruz ve güveniyoruz ki beşik sallayan kadınlar, sahayı sallayacak. 15 Mayıs’ta demokrasi mücadelemizde kaybedeni olmayan bir seçim galibiyetini sizlerle yaşayacağız.”

Yorumlar (0)