Deniz Çakır'dan 'oy verin' çağrısı: 'Bir lafım var bazı gevşeklere…'

Oyuncu Deniz Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ikinci tur için oy verme çağrısı yaptı. "Yarın bir kız çocuğunun gözlerinin içine utanmadan bakabilmek için oy verin" diyen Çakır, "Kararsız kalmak bu ülkeyi karanlığa terk etmektir" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 16.05.2023, 16:02
Deniz Çakır'dan 'oy verin' çağrısı: 'Bir lafım var bazı gevşeklere…'

Oyuncu Deniz Çakır, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile ikinci tur için oy verme çağrısında bulundu. 

28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2'inci tur oylaması için çağrıda bulunan Çakır, kararsızlığın Türkiye'yi karanlığa teslim etmek anlamına geldiğini ifade etti.

Çakır paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bir lafım var bazı gevşeklere. Hani şu oy vermeyen kararsızlara. Bu ülkede çocuk istismarcıları affedildi. Kadın mezarlığına döndü ülke. Şimdi kadını hepten yok sayan bir zihniyete yol vermektir kararsız kalmak. ‘Bekar kadınlara sahiplendireceğiz’ diyen bir zihniyetin yolunu açmaktır oy vermemek. ‘Eğitim sistemimize ahireti öncelikli hale getireceğiz’ diyenlere emanet etmektir çocuklarımızı oy vermemek. Kararsız kalmak bu ülkeyi karanlığa terk etmektir.  Oy verin, oy verin biz güzel insanlarız hatırlayın. Hatırlayın ayrıştırmamanın ne güzel şey olduğunu. Yarın bir kız çocuğunun gözlerinin içine utanmadan bakabilmek için oy verin."

Yorumlar (0)