banner773

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanından Kılıçdaroğlu'na hakaret!

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkan'ı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık hakarette bulundu.

GÜNDEM 29.01.2018, 18:20 29.01.2018, 18:20
Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanından Kılıçdaroğlu'na hakaret!

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz, Özgür Suriye Ordusu'nu eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açıkça hakaret etti. CHP Lideri Kılılçdaroğlu Gazete ve TV’lerin Ankara temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda ÖSO'nun Zeytin Dalı harekâtına katılmasına ilişkin şunları söylemşti:

 

 "Bizim bir ordumuz var. Peygamber ocağı, kahraman ordu diyoruz. Zor koşullarda mücadele ediyorlar. Ordumuzun kahramanlığını bir anlamda ÖSO’ya devretmeye çalışıyoruz. Niçin kimdir ÖSO? Ordumuz orada, mücadele ediyor, neden ÖSO? Ordu ÖSO’nun arkasına neden gizlenir, hangi gerekçe ile gizlenir? Biz bundan rahatsızız. Ordu’nun başarısı ÖSO’ya devredilemez. Ordu ile ÖSO’nun birlikte anılmasını, ben içime sindiremiyorum, ağrıma gidiyor. Koskoca Türkiye’nin Ordusu ikinci planda, ÖSO birinci planda. Ne demek bu? Ayrıca siz bölgede operasyon yapıyorsanız ve buna karar vermişseniz, bu ülkenin birliği bütünlüğü açısından önemliyse, bunu kendi silahlı kuvvetlerinizle yaparsınız. Başka bir gücü, kendi silahlı kuvvetlerinizin yanına monte etmeye ne ihtiyacınız var? TSK gitmiş mücadele veriyor, hava desteği var, top desteği var, yedek orduymuş gibi açıklama yapıyorsunuz. Biz bunu eleştireceğiz. Ordu’nun başarısını bir başkasına ipotek edemezsiniz."

 

KILIÇDAROĞLU'NA HAKARET ETTİ

Kılıçdaroğlu'nun bu ifadelerine kişisel Twitter hesabından tepki gösteren Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz, Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarını "Fazla söze gerek yok. Popülizmin, demagojinin, ikiyüzlülüğün CHP Liderinden neşet eden en alçak ve gerizekalıca halini aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz!" bulabilirsiniz notuyla paylaştı.

 

işte o paylaşım:

Yorumlar (0)