Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'ye siyasetin çırağı dedi, İkinci Ordu Komutanı alkışladı

2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Erdoğan'ın konuşmasındaCumhurbaşkanı Adayı İnce'yi hedef alansözlerini alkışladı.

GÜNDEM 02.06.2018, 00:09 02.06.2018, 00:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'ye siyasetin çırağı dedi, İkinci Ordu Komutanı alkışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan perşembe günü Malatya Saray Havuzbaşı Restoran'da düzenlenen TESK Esnaf İftarı'na katıldı.

Erdoğan ile birlikte iftar programına katılanlar arasında Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ve Öznur Çalık, milletvekilleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken yer alıyordu.

İftara katılanlar arasında 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel de yer alıyordu.

Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde Muharrem İnce'yi hedef aldı. Erdoğan, "Siyasetin çıraklarına da Türkiye emanet edilmez. Siyasette hiçbir başarısı, hiçbir tecrübesi olmayanlara ülkenin yönetimini asla veremeyiz" dedi.

Tam bu sırada salon tarafından alkışlandı Erdoğan. Ancak görüntülerde dikkat çeken bir detay vardı. 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Cumhurbaşkanı Adayı İnce'yi hedef alan bu sözleri alkışlayanlar arasında yer alıyordu.

 

Erdoğan Malatya'da Muharrem İnce'yi eleştiriyor "Siyasetin çıraklarına Türkiye emanet edilmez." diyor.
Buraya kadar herşey normal..

Bu sözleri üzerinde üniformasıyla alkışlayan 2. Ordu komutanı İsmail Metin Temel❗

Söyleyeceklerim bu kadar https://t.co/Is8Nwr2HrU pic.twitter.com/9YKfRSkQ0u

Yorumlar (0)