CHP'li Tanrıkulu'ndan AKP'ye 'Celal Kılıçdaroğlu' tavsiyesi

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Celal Kılıçdaroğlu’nun 2 Ocak Pazartesi günü AKP'ye üye olacağını açıklamasına ilişkin, “Adalet ve Kalkınma Partisine katılmadan önce izlediğim kadarıyla söylüyorum bir hastaneye gitmesi daha yararlı yani hastaneye gitmesi ondan önce. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne bunu tavsiye ediyorum” dedi.

GÜNDEM 28.12.2016, 14:06 28.12.2016, 14:06
CHP'li Tanrıkulu'ndan AKP'ye 'Celal Kılıçdaroğlu' tavsiyesi

Anka'nın haberine göre, Tanrıkulu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu AKP’ye üye olacağını açıkladı, ne diyorsunuz?” sorusuna Tanrıkulu, “Bunun yani bence Adalet ve Kalkınma Partisine katılmadan önce izlediğim kadarıyla söylüyorum bir hastaneye gitmesi daha yararlı yani hastaneye gitmesi ondan önce. Adalet ve Kalkınma Partisine bunu tavsiye ediyorum. Kardeş ile aile falan çok oynanmaz. Havuz medyasının nasıl bu işe atladığını biliyoruz ama kardeşle, eşle, çocukla bu kadar çok siyasetle oynanmaz, doğru değildir, şık değildir” yanıtını verdi.

 

CHP KENDİ RAPORUNU YAZIYOR

 

“Darbe Komisyonu ile ilgili rapor dolaşıyor, CHP’li üyeler olarak bu rapora katkınız var mı?” sorusuna da Tanrıkulu, “Maalesef kendi kendini imha etmiştir bu komisyon. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın beyanından sonra imha etmiştir ve komisyon diye bir şey yok. Adalet ve Kalkınma Partisi kendi dönemini aklayan bu örgütle, cemaatle yaptığı tam ittifakı gizlemeye çalışan bir rapor yazdığı ortaya çıkıyor. Bizim şu ana kadar bununla ilgili hiçbir katkımız yok. Biz kendi raporumuzu kendimiz yazacağız” yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)