CHP'li ATICI:'KİTAP FUAR MERSİN'İN AYAĞINA GELEN BİR HAZİNEDİR'

CHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, 2. Mersin Kitap Fuarı'nda kitaplarını imzalayarak, kitapseverlerle bir araya geldi.

GÜNDEM 28.11.2016, 14:16 28.11.2016, 14:16
CHP'li ATICI:'KİTAP FUAR MERSİN'İN AYAĞINA GELEN BİR HAZİNEDİR'

Mersin'de bu yıl ikincisi düzenlenen ve hem stant sayısı hem de fuara gösterilen ilginin artması nedeniyle duyduğu mutluluğu dile getirerek; "insanların okumaya olan ilgisinin giderek artmasını diliyorum." dedi.

 

            Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, hem hekim kimliğiyle hem de milletvekili kimliğiyle bugüne kadar yazarı veya editörü olarak hazırlamış olduğu 13 kitap arasından halka yönelik olanlar "İçimdeki Hayat", "İlk Yardım Uygulamaları" ve "Cezaevinde Çocuk Olmak" isimli kitaplarını Mersin Yazarlar Derneği'nin standında imzalayarak kitapseverlere hediye etti.

 

            Kitapları hakkında bilgi veren Atıcı, İçimdeki Hayat kitabı ile gebe kadınların nasıl doğum yapacaklarını ve çocuklarına nasıl bakacaklarını anlattığını; İlk Yardım Uygulamaları kitabı ile ilk yardım konusunda Türkiye'de  büyük bir açığı kapatmayı amaçladıklarını; Cezaevinde Çocuk Olmak kitabı ile de hem çocuk hekimi, hem de milletvekili kimliğiyle cezaevlerinde yaşayan çocukların durumunu inceleyerek kitap haline getirdiklerini belirterek; vatandaşların kitaplara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

            Aytuğ Atıcı, "Bu kitap fuarı bizim ayağımıza gelen bir fırsat, Mersinlinin ayağına gelen hazinedir. Bütün vatandaşlarımızı fuarı ziyaret etmelerini ve dünyada ne olup bitiyor, kitaplara nasıl yansıyor görmelerini; bu temiz dünyaya adım atarak burada bilgi ve görgülerini de arttırmalarını ve hatta yazarlarla  temas ederek görüşlerini paylaşıp birlikte öğrenme işini yapmalarını diliyorum." dedi.

 

Yorumlar (0)