CHP'li Atıcı, Referanduma 33 Gün Kala 'Hayır' İçin Çalışıyor

CHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı referanduma 33 gün kala çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

GÜNDEM 14.03.2017, 13:18 14.03.2017, 13:18
CHP'li Atıcı, Referanduma 33 Gün Kala 'Hayır' İçin Çalışıyor

CHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, geçtiğimiz hafta sonunu Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde, bu hafta başı ise Toroslar’ın köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Aytuğ Atıcı, vatandaşlardan gelen her soruyu yanıtlayarak, ‘evet’ ya da ‘hayır’ oyu verecek herkesin konuyu bilerek ve ülkesini partisinin ve liderinin önüne koyarak oy kullanmasını istedi.

 

Akdeniz ilçesine bağlı birçok köyü ziyaret eden Atıcı, devlet rejiminin değiştirilmek istendiğini belirterek; “Anayasa değişikliği onaylanırsa, otoriter bir rejimle karşı karşıya kalınacağını ifade ederek, “özellikle OHAL ile birlikte tırmanan antidemokratik uygulamaların kılıfına uydurulması bu sistemle mümkün olacaktır.” dedi.

 

            Tarsus ilçesinin merkez mahallelerinde kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Atıcı, referandumun parti seçimi olmadığının altını çizdi. “2015 seçimlerinde bizlere ülkeyi kim yönetsin diye sordular, 16 Nisanda ise ülkeyi nasıl yönetelim diye soracaklar. Ülkenin geleceğini bir kişinin ellerine teslim etmek doğru değildir.” dedi.

 

            Toroslar’da dağ köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, “Irak’ta, Suriye’de, Libya’da liderlerin yetkileri kendinde toplayarak ülkelerini nasıl felakete sürüklediklerini görüyoruz” dedi.

 

   

Yorumlar (0)