CHP'Lİ AKIN MİLLETVEKİLLERİNİ SAĞDUYULU DÜŞÜNMEYE DAVET EDEREK, ANAYASA DEĞİŞİKLİK TEKLİFİNİN GERİ ÇEKİLMESİNİ İSTEDİ

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın TBMM’de yaptığı konuşmada anayasa değişikliği teklifinin geri çekilmesini istedi.

GÜNDEM 17.01.2017, 17:11 17.01.2017, 17:11
CHP'Lİ AKIN MİLLETVEKİLLERİNİ SAĞDUYULU DÜŞÜNMEYE DAVET EDEREK, ANAYASA DEĞİŞİKLİK TEKLİFİNİN GERİ ÇEKİLMESİNİ İSTEDİ

CHP'li  Akın şunları söyledi “Yılbaşı gecesi  Ortaköy’ü kana bulayan katilin canlı olarak yakalanması polisimizin çok önemli bir başarısıdır. Ben bu operasyonu gerçekleştiren emniyet güçlerimizi yürekten kutluyorum. Yılbaşındaki katliamda yaşamını yitirenlere bu vesile ile tekrar Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.

 

Değerli milletvekilleri,

 

Geçen hafta burada Anayasa değişikliği paketini görüştük. Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük bir mücadele ile  bu değişikliğin ülkemize getireceği felaketi sizlere anlatmaya çalıştık ama dinletemedik.

 

Ben bir kez daha bir milletvekili olarak değil, bu ülkenin bir evladı, sade vatandaşı olarak sağduyu sahibi bütün milletvekillerimize seslenmek istiyorum. Bu ülkenin geleceğini karartmayın. Atalarımızın kanlarıyla, canlarıyla bedel ödeyerek kurduğu Cumhuriyete ve demokrasiye kıymayın.  Bu teklif çocuklarımızın, torunlarımızın gelecekte demokratik bir ülkede yaşamasının garantisi değildir. Bunu aklı başında herkes kabul ediyor. Gelin fırsat varken bundan vazgeçin. Bir kişiyi değil, tüm ülkeyi ve bu ülkenin geleceğini düşünün”

 

 

 

Yorumlar (0)