CHP'Lİ AKIN: BU ÜLKENİN TERTEMİZ VATANSEVERLERİNİ, DEMOKRATLARINI YALANLARINIZLA, İFTİRALARINIZLA YAFTALAMAKTAN VAZGEÇİN

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın Pazar gününü yoğun geçirdi.

GÜNDEM 06.03.2017, 12:48 06.03.2017, 12:48
CHP'Lİ AKIN: BU ÜLKENİN TERTEMİZ VATANSEVERLERİNİ, DEMOKRATLARINI YALANLARINIZLA,  İFTİRALARINIZLA YAFTALAMAKTAN VAZGEÇİN

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, İlk olarak Bandırma Alevi Kültür Derneği tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı. Daha sonra CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Balıkesir ve Bandırma’da düzenlediği iki ayrı mitinge katılan Ahmet Akın günün geri kalan bölümünü Balya’ya ayırdı.

 

ÇAĞDAŞ CUMHURİYETİMİZE VE DEMOKRASİMİZE KADINLARIMIZLA BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bandırma Alevi Kültür Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan Ahmet Akın, burada alevi canlarla sohbet etme imkanı buldu. Akın   “ Bütün kadınlarımıza saygılarımı sunuyorum. Evde, tarlada, fabrikada, büroda omuz omuza çalıştığımız emekçi kadınlarımız ülkemizin en önemli güvencesidir. Hiç bir kadın çocuklarının baskı ve korku ortamında yaşamasını istemez. Baskı ortamları en fazla kadınlarımızı mağdur etmektedir. Ben inanıyorum ki önümüzdeki referandumda, otoriter rejim anayasasına en fazla “hayır” oyunu kadınlarımız verecektir. Çağdaş Cumhuriyetimize ve demokrasimize birlikte sahip çıkacağız. Haklarımızı ve özgürlüklerimizi birlikte koruyacağız, birlikte geliştereceğiz” dedi.

 

KUVA-Yİ MİLLİYE’NİN ŞEHRİ BALIKESİR “HAYIR” DİYECEK

 

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce tarafından Balıkesir ve Bandırma’da gerçekleştirilen iki ayrı “hayır” mitingine de ev sahibi milletvekili olarak katılan Ahmet Akın, Balıkesir’lilerin mitinge olan ilgiisnden memnun olduğunu, Kuva-yi Milliye’nin şehri Balıkesir’in referandumda çok ciddi bir çoğunlukla “hayır” diyeceğini belirtti.

 

15 TEMMUZ DARBESİNDEN DARBECİLERLE AYNI YAĞMURDA ISLANANLAR SORUMLUDUR

 

Akşam saatlerinde Balya’ya geçen Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın geç saatlere kadar çalışmalarını burada sürdürdü. Balya’nın Çamavşar ve Çamucu mahallerini partisinin ilçe örgütü ile birlikte ziyaret eden Akın, kahvehaneleri de gezerek hemşerileriyle referandumu konuştu. Akın yaptığı açıklmada “ Anayasa değişikliğini dayatanlar bu millete değişikliği anlatmak yerine, en demokratik tercih hakkını kullanarak “hayır” diyecekleri suçluyorlar. Akla hayale gelmedik iftiralarla çamur atıyorlar. Bu ülkede en fazla sorumluluk taşıması gereken Cumhurbaşkanı “hayır” oyu verecekleri sorumsuzca darbeci ilan ediyor. 15 Temmuz darbesine giden yolun taşlarını kimlerin döşediğini, o darbecilerle kimlerin aynı yağmurda ıslandığını, devleti onlara kimlerin teslim ettiğini herkes biliyor. Kendileri de zaten bunu itiraf etmiş durumdalar. 15 Temmuz darbesini yapanlar daha düne kadar size hep “evet” diyorlardı. Bu anlayışınızdan vazgeçin, bu ülkenin tertemiz vatanseverlerini iftiralarınızla yaftalamayın” dedi. 

Yorumlar (0)