CHP'Lİ AHMET AKIN:TÜRKİYE 'HAYIR' İLE RAHAT BİR NEFES ALACAK

Ahmet Akın Altıeyül İlçe Başkanı Yusuf Yüksel ve ilçe yönetimi ile birlikte marangozlar sitesine giderek esnafı tek tek ziyaret edip hayırlı işler diledi. Çalışmaları süresince gittiği her yerde esnaf ziyareti de yapan Akın, esnafın işlerinin iyi olmadığını, para kazanamadıklarını, borçlarını ödeyemediklerini belirterek “esnafımız çalışmak, üretmek istiyor ama piyasa kötü. Ekonomide başarı hikayeleri anlatanlar alanı bilmiyorlar. Her gittiğimiz yerde esnafımız dert yanıyor.

GÜNDEM 30.03.2017, 13:52 30.03.2017, 13:52
CHP'Lİ AHMET AKIN:TÜRKİYE 'HAYIR' İLE RAHAT BİR NEFES ALACAK

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın adım adım “hayır”ı anlatıyor. Bu kapsamda çalışmalarına Altıeylül’de devam eden Akın, Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfını ziyaret etti. Vakıf yöneticileri ile sohbet ederek referandum sürecini değerlendirdi.

 

EKONOMİK İSTİKRAR TEK ADAM REJİMİ İLE DEĞİL, DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLERLE SAĞLANIR

Ahmet Akın Altıeyül İlçe Başkanı Yusuf Yüksel ve ilçe yönetimi ile birlikte marangozlar sitesine giderek esnafı tek tek ziyaret edip hayırlı işler diledi. Çalışmaları süresince gittiği her yerde esnaf ziyareti de yapan Akın, esnafın işlerinin iyi olmadığını, para kazanamadıklarını, borçlarını ödeyemediklerini belirterek “esnafımız çalışmak, üretmek istiyor ama piyasa kötü. Ekonomide başarı hikayeleri anlatanlar alanı bilmiyorlar. Her gittiğimiz yerde esnafımız dert yanıyor. Başkanlıkla istikrar geleceğini söyleyenler fiili başkanlıkla istikrarı ortadan kaldırdılar. Ekonomide istikrarın anahtarı demokrasi ve özgürlüklerdir. Tek adam yönetimi ile istikrar gelmez. Ekonomi daha kötü olur, piyasalarda güven unsuru kalmaz, hiç kimse önünü göremez, yabancı yatırım gelmez, insanlar güvenip yatırım yapmaz” dedi.

 

TÜRKİYE “HAYIR” İLE RAHAT BİR NEFES ALACAK

CHP Altıeylül ilçe örgütü ile birlikte Yakupköy mahallesine giden Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın burada kahvehaneleri dolaşarak hemşerileri ile sohbet etti. Akın yaptığı açıklamada “ Biz gittiğimiz her yerde sorulan her soruya açıklıkla cevap veriyoruz. Tek adam anayasasının ülkemizi hangi felaketlere sürükleyeceğini anlatıyoruz. Kimseye hakaret etmiyoruz, saygısızlık yapmıyoruz. Kamu olanaklarını kullanmıyoruz. Ama iktidar çevreleri iktidarın tüm gücü ve olanakları ile propaganda yapıyorlar. Tarafsız olmaları yasal zorunluluk olan Valiler, Kaymakamlar, Polisler propaganda yapıyor. Hatta muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı tehdit ediyorlar. Adalet ve eşitlik yok. 80 milyon vatandaşımızın ödediği vergiler referandum çalışmalarında harcanıyor. Üstelik “hayır” diyenlere saygısızca ifadeler kullanılıyor. Terörle aynı safta gösterme sorumsuzluğu yapılıyor. Şimdiden halkı bölüyorlar. Kendilerinden olanlar ve olmayanlar diye ayırıyorlar. O yüzden bu anayasa değişikliği bölücüdür diyoruz. Ülkemize huzur getirmeyecek diyoruz. Bunu vatandaşlarımız da böyle görüyor. Sağduyu sahibi halkımız bu kötü gidişe dur diyecek. Bunalmış Türkiye verilecek “hayır” oyları ile rahat bir nefes alacak” dedi.

 

Yorumlar (0)