CHP'Lİ AHMET AKIN BALIKESİR'DE ADIM ADIM 'HAYIR'I ANLATIYOR

Partisinin Karesi İlçe Örgütü ile birlikte Ali Hikmet Paşa meydanında “hayır” çalışması için kurulan standı ziyaret eden eden Ahmet Akın burada üzerine “hayır” önlüğü giyerek vatandaşlara broşür dağıttı ve onlara “hayır”ın nedenlerini anlattı.

GÜNDEM 26.03.2017, 12:03 26.03.2017, 12:03
CHP'Lİ AHMET AKIN BALIKESİR'DE ADIM ADIM 'HAYIR'I ANLATIYOR

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın Balıkesir’i adım adım dolaşarak “Hayır”ı anlatıyor. Cuma ve Cumartesi gününü Karesi’ye ayıran Akın çalmadık kapı bırakmamakta kararlı.

 

 

FEDAKARCA HİZMET VEREN MUHTARLARIMIZ HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACI

Karesi çalışmalarına karaoğlan mahallesi muhtarı Ali Haydar Temel’i ziyaret ile başlayan Ahmet Akın, muhtardan mahallenin sorunlarını dinledi, notlarını alarak, sorunların takipçisi olcağını belirtti. Referanduma ilişkin konuların da konuşulduğu görüşmeden memnun ayrılan Akın, daha sonra Kayabey Mahallesi Muhtarı Bilgi Sevinç’i ziyaret etti. Akın yaptığı açıklamada “ gittiğim her yerde muhtarlarımızla özellikle görüşüyorum. Onlar mahalle halkına fedakarca hizmet eden kamu yöneticileri. Pek çok sorunları var, bunları biliyorum. Her fırsatta TBMM’de gündeme getiriyorum. Kısıtlı olanaklarla görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Geçtiğimiz günlerde muhtarlarımızın sorunları ile ilgili TBMM’de bir Araştırma Komisyonu kurulmasını istedim. Bu amaçla hazırladığım önergeyi Meclis Başkanlığına verdim” dedi.

 

 

AHMET AKIN “HAYIR” ÖNLÜĞÜ GİYEREK BROŞÜR DAĞITTI

Partisinin Karesi İlçe Örgütü ile birlikte Ali Hikmet Paşa meydanında “hayır” çalışması için kurulan standı ziyaret eden eden Ahmet Akın burada üzerine “hayır” önlüğü giyerek vatandaşlara broşür dağıttı ve onlara “hayır”ın nedenlerini anlattı.

 

 

Referandumda “hayır” oyu vereceğini açıklayan Demokrat Parti’nin Balıkesir İl Teşkilatını da ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Akın “ hep söylüyoruz. Bu bir seçim değildir. Partiler arası bir yarış değildir. Bu vatanın, milletin geleceği için her kesimden insanların ve kuruluşların kendi düşünceleriyle tercihte bulunacağı bir referandum. Ülkemizde önemli bir geleneği temsil eden Demokrat Parti’nin de “hayır” demesi çok önemlidir. Demokrat partinin çok değerli yöneticileri ile görüşlerimizi paylaştık. Aynı kaygıları taşıdığımızı gördük. Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve çocuklarımızın geleceği için en hayırlısının “ hayır” demek olduğu konusunda hemfikir olduk” dedi. Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanı Taner Alver ile İl Yöneticilerinin katıldığı görüşmede Demokrat Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Atik ve Genel Başkan Yardımcısı Nihat Onbaşıoğlu da yer aldı.

 

 

ÜZERİMİZE GİYDİRİLMEK İSTENEN UCUBE ELBİSEYİ 16 NİSAN’DA HEP BİRLİKTE YIRTIP ATACAĞIZ

Karesi de esnaf ziyareti yaparak “hayır” ı anlatan Ahmet Akın akşam saatlerinde Makine Mühendisleri Odası Balıkesir Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı. Yemekte yaptığı konuşmada “ Demokratik Kitle Örgütleri bu toplumun her zaman öncüleri olmuşlardır. Mimar ve Mühendislerimiz kalkınmamızdaki en önemli unsurların başında gelmektedir. Onların bu ülkenin gelişmesi ve ilerlemesi konusundaki kaygılarına yakından tanık oluyorum. Ülkemizin geleceği ile ilgili kaygılarımız ortak. Birlikte bir şeyler yapıp, birlikte başaracağız. Çağdaş Cumhuriyetimizin bir otoriter rejime dönüşmesine birlikte karşı koyacağız. Özgürlük içerisinde ve barış ortamında bu ülkenin hak ettiği yere gelemesi için el ele vereceğiz. Üzerimize giydirilmek istenen bu ucube elbiseyi 16 Nisan’da hep birlikte yırtıp atacağız” dedi.

 

 

Cumartesi günü çalışmalarına erken saatlerde başlayan Akın ilk olarak Karesi Paşaalanı Mahallesi Muhtarı Salih Zengin’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından partisinin karesi İlçe Örgütü ile birlikte Karizma kapalı pazar yerini ziyaret ederek pazar esnafına hayırlı işler dileyen Ahmet Akın pazar esnafı ve alışveriş için orada bulunan hemşerileri ile referandumu konuştu. Referandumda oylanacak anayasa maddelerini ve yaratcağı sıkıntıları anlattı.

 

 

Yoğun referandum çalışmlarına kısa bir ara veren Ahmet Akın bu arada Karesispor ve Artvin Belediyespor basketbol karşılaşmasını izledi.

 

 

GELECEĞİMİZİ HAZIRLAYAN ATATÜRK’ÜN AYDINLIK YÜZLÜ ÖĞRETMENLERİ EN BÜYÜK GÜVENCEMİZDİR

Balıkesir Erzurumlular Derneğinin dayanışma yemeğine katılarak burada yemeğe katılanlarla bir süre sohbet ettikten sonra Eğitim-İş Balıkesir Şubesi’nin dayanışma yemeğine geçen Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın yemekte eğitim emekçileri ile bir araya geldi. Akın, yemekte yaptığı açıklamada “ sokak sokak, cadde cadde “hayır”ı örgütlemek için alanlardayız. Cumhuriyetimiz için, demokrasimiz için, hak ve özgürlüklerimiz için çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için yılmayacağız, yorulmayacağız. Kapı kapı dolaşıp anlatacağız. 16 Nisan’a kadar bunu yapacağız. Bunu bu ülkeye sevdalı vatanseverlerle birlikte yapacağız. Geleceğimizi hazırlayan öğretmenlerimizin de gereğini yaptığını biliyorum. Atatürk’ün aydınlık yüzlü öğretmenleri ile burada bir arada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Güzel ülkemizin bir felekate sürüklenmesini hep birlikte, dayanışma içerisinde önleyeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)