CHP'de Devrimci Demokratlar, İstanbul'dan sonra Aydın'da toplanıyor

CHP’de Devrimci Demokratlar, İstanbul Şişli’de düzenlenen forumun ikincisini Aydın’da düzenleme kararı aldı.

GÜNDEM 22.12.2016, 16:31 22.12.2016, 16:31
 CHP'de Devrimci Demokratlar, İstanbul'dan sonra Aydın'da toplanıyor

Birgün’de yer alan habere göre, 25 Aralık Pazar günü saat 13:00’da Aydın Kültür Merkezi’nde düzenlenecek foruma Aydın’ın yanı sıra İstanbul, İzmir, Manisa ve Denizli’den de çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

 

CHP’de Devrimci Demokratların organize ettiği “Aydın Forumu”na CHP milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, il, ilçe yöneticileri de katılacak.

 

CHP’de Devrimci Demokratlar’ın sözcüsü Necdet Saraç' ın Aydın forumuna ilişkin yaptığı çağrı şöyle:

 

Mevcut iktidar ülkemizi yönetemiyor. Kutuplaştırmalar, nefret söylemleri, bombalar, katliamlar ve suikastlerle ülkemiz tam bir girdaba sürüklenmiş durumda. Ülkemizi bu açmazdan ancak adalet, demokrasi ve laiklikle çıkar ve o zaman Türkiye barışın, kardeşliğin yaşandığı başka bir Türkiye olur. Böyle bir Türkiye’nin mümkün olması için partimiz CHP’nin daha fazla öne çıkması, laik ve demokratik bir Türkiye isteyen bütün güçleri yan yana getirmesi ve iktidar için alternatif olması gerekiyor…

 

Bütün bunları değerlendireceğimiz, çözüm önerilerini konuşacağımız “CHP’liler Konuşuyor: Başka Bir Türkiye Mümkün” başlıklı Forum, İstanbul’dan sonra şimdi de 25 Aralık 2016 Pazar günü Aydın’da gerçekleşecektir.

 

FORUM

CHP’liler Konuşuyor: Başka Bir Türkiye Mümkün

25 Aralık 2016, Pazar, Saat 13:00

Aydın Kültür Merkezi (Hasan Efendi Mah. Kültür Cad. AYDIN)

Yorumlar (0)