CHP'li Toprak:Bakan ve Vali'nin gücü ölmek değil yaşamak isteyen kadına mı yetiyor!

CHP'li Erdoğan Toprak, "Kadın cinayetlerini protesto eden kadınları coplayıp kelepçelemek için Kadıköy’e yüzlerce polis yığan İçişleri Bakanı ve emrindeki Valinin gücü, ölmek değil yaşamak isteyen kadınlara yetiyor! O polislerin asıl görevi katilleri, canileri yakalamak!" ifadelerini kullanıdı.

GÜNDEM 09.12.2019, 12:48
CHP'li Toprak:Bakan ve Vali'nin gücü ölmek değil yaşamak isteyen kadına mı yetiyor!

Türkiye her hafta kadına yönelik şiddet ve cinayet haberleri ile güne başlıyor.


Geçen hafta bir cani tarafıntan bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Ceren Özdemir'in ölüm haberi adalet ve güvenlik sorununu tekrar gündeme taşımıştı.

Dün İstanbul Kadıköy'de, Şilili kadınların dünyaya yayılan 'Las Tesis' protestosu için toplanan kadınlara polis sert bir şekilde müdahale etmişti.

CEREN ÖLÜRKEN NEREDEYDİNİZ?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak'ta bu bağlamda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tepki gösterdi.


Toprak, yaptığı paylaşımda şunları yazdı:
 "CEREN ÖLÜRKEN NEREDEYDİNİZ?
Kadın cinayetlerini protesto eden kadınları coplayıp kelepçelemek için Kadıköy’e yüzlerce polis yığan İçişleri Bakanı ve emrindeki Valinin gücü, ölmek değil yaşamak isteyen kadınlara yetiyor! O polislerin asıl görevi katilleri, canileri yakalamak!


 

Yorumlar (0)