CHP'li Toprak, Ece Güner ile ilgili tartışmalara noktayı koydu!

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, İYİ Parti'den milletvekili adayı olan eski eşi Avukat Ece Güner için Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın iddialarına verdiği yanıtta "Adaylığı ile ilgili en ufak bir tasarrufum olmadı" ifadelerini kullanarak tartışmalara noktayı koydu.

GÜNDEM 10.04.2023, 17:23 10.04.2023, 17:33
CHP'li Toprak, Ece Güner ile ilgili tartışmalara noktayı koydu!

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, İYİ Parti'den milletvekili adayı olan eski eşi Avukat Ece Güner ile ilgili tartışmalara dair bir açıklama yaptı.

Toprak yaptığı açıklamada eski eşi için "  Ece Güner özgür bir bireydir ve elbette istediği kararları almakta özgürdür. Kararlarına sonsuz saygım var. Ayrıca  başka bir siyasi partinin işlerine karışmam mümkün değildir" diyerek tartışmalara noktayı koydu.

İşte Erdoğan Toprak'ın açıklaması:

"Bugün çeşitli mecralarda yapılan bazı açıklamaları büyük üzüntüyle okudum. Sn. Ece Güner ile on binlerce insanın başına geleni yaşadık ve maalesef geçen sene boşandık. İkimiz için de zor ve üzücü bir süreçti. Ayrılığımız saygı çerçevesinde sonuçlandı. 
İkimiz de özel hayatımızla ilgili konuşmayı sevmediğimiz için de kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmadık. Özel hayatımızın sadece ailemizi ilgilendirdiğini düşündük. 

Sn. Ece Güner özgür bir bireydir ve elbette istediği kararları almakta özgürdür. Kararlarına sonsuz saygım var. 

Adaylığı ile ilgili en ufak bir tasarrufum olmadı. Zaten başka bir siyasi partinin işlerine karışmam mümkün değildir, böyle bir şey yapmayacağımı herkes bilir."

Yorumlar (0)