CHP'Lİ SUZAN ŞAHİN’NDAN BAYRAM MESAJI!

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM 02.05.2022, 14:00
CHP'Lİ SUZAN ŞAHİN’NDAN BAYRAM MESAJI!

 Şahin ramazan bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bayramların birlik, beraberlik, paylaşım ve barış demek olduğunu belirterek "Adaletin egemen olduğu, ayrıştırıcılığın, ötekileştiriciliğin son bulduğu, birlik ve dayanışma içinde sevgi, barış ve kardeşlik temelinde yaşayacağımız bayram tadında günlerimiz olması özlemiyle, yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı, ‘Hak-Hukuk-Adalet’ şiarıyla nefes alan bir dünya ve Türkiye ümidiyle mübarek Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemiz ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Av.Suzan Şahin’in mesajı şöyle:
“Millet olarak, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken; sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kucaklaşma günleridir. Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı günlerdir. Bayramlar, coşkuyla, sevgiyle, sevinçle, neşeyle kutlanan günleridir. Ancak ekonomik zorluklar yüzünden sınıfsal ayrılıkların derin yaşanması, milletçe coşku ve sevinçle kutlanması gereken bayram günlerimize de gölge düşürmüştür. 

Açlık ve yoksulluğun sona erdiği, emeğin en yüce değer olarak kabul edildiği, gençlerimizin işsizlik, çocuklarımızın gelecek kaygısı yaşamadığı, hukukun siyasallaştırılamadığı, renk, dil, din, inanç ve cinsiyet ayrımı gütmeden herkesin sevgiyle kucaklaştığı nice bayramlara kavuşmak tek temennimiz.

Bayramlar birlik, beraberlik, paylaşım ve barış demektir. Adaletin egemen olduğu, ayrıştırıcılığın, ötekileştiriciliğin son bulduğu, birlik ve dayanışma içinde sevgi, barış ve kardeşlik temelinde yaşayacağımız bayram tadında günlerimiz olması özlemiyle, yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı, ‘Hak-Hukuk-Adalet’ şiarıyla nefes alan bir dünya ve Türkiye ümidiyle mübarek Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemiz ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum.”
 

Yorumlar (0)