CHP'li Ali Şeker'in ardından Mahmut Tanal'a da saldırı

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker'in, Şanlıurfa'da sandıktaki usulsüzlüklere itiraz ettiği için darbedilmesinin ardından Şeker’in darp edildiği sandığa giden CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal da saldırıya uğradı.

GÜNDEM 28.05.2023, 15:27
CHP'li Ali Şeker'in ardından Mahmut Tanal'a da saldırı

Tanal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, görevli olduğu Şanlıurfa Eyyübiye Karaali Mahallesi’nde usulsüz oy kullanımına karşı çıktığı için bir grubun saldırısına uğradı. Şu an Karaali’de bekliyoruz. Bana yönelik de saldırı oldu. Burada devlet zafiyeti var! Tehditlere, saldırılara boyun eğmeyeceğiz, sandıkları koruyacağız! Biz haklıyız, biz kazanacağız!”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için bölgede bulunan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ile müşahitlerin darbediliğini, telefonlarının kırıldığını duyurmuştu. Şeker saldırının ardından yaptığı açıklamada, "Çok noktada devlet memurları tehdit ediliyor. Toplu oy kullanma karşısında kanuni görevini yapmaya çalışanlar tehdit ediliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)