CHP Kadın Kolları Genel Başkan Adayı Ayten Gülsever'e yoğun ilgi

CHP Kadın Kolları Genel Başkan A. Adayı Ayten Gülsever çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

GÜNDEM 23.01.2020, 09:32 23.01.2020, 12:34
CHP Kadın Kolları Genel Başkan Adayı Ayten Gülsever'e  yoğun ilgi

Kadın Kolları Genel Başkanlığı için yola çıkan Gülsever'in bir sonraki durağı Niğde oldu. Burada Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İl Kadın Kolları Başkanı Nevriye Sayın , yönetim kurulu üyeleri ve Niğde İl Başkanıyla bir araya gelip sohbet etti. Ayten Gülsever başkanlar ve üyeler için ''Göstermiş oldukları destek ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim.'' dedi.

 Niğde'deki görüşmelerinden sonra Adana'ya geçerek  Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Özgürtan Çığ ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir Kadın Kolları Başkan Adayı Huruhan Erkek, Belediye Meclis Üyesi Türkan Pehlivan ve Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Emine Ünal ile bir araya gelen Gülsever kadın politikaları ve hedeflenen projeler hakkında konuştu.

Gülsever görüşmesinde  kadınların yeterli şekilde temsil edilmelerini sağlamak ve kırsalla kentteki kadınları buluşturmak istediğinin de altını çizen Gülsever '' Aday arkadaşlara başarılar diliyorum. Örgütümüzün bize gösterdiği ilgi ve konukseverlik için teşekkür ederim. Çalışmalarıma Mersin ve Hatay illerinde temsilcilerle görüşerek devam edeceğim.'' diye konuştu.

Yorumlar (0)