CHP İZMİR ÖRGÜTLERİ KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK İÇİN ANKARA'YA GİDİYOR

24 Haziran seçimlerinin ardından her zaman olduğu gibi ana muhalefet partisi CHP'de tartışmalar yaşanıyor.Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen milletvekili gösterilmeyen isimlere karşı İzmir il örgütleri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için Ankara'ya gidiyor.

GÜNDEM 26.06.2018, 21:42 26.06.2018, 21:42
CHP İZMİR ÖRGÜTLERİ KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK İÇİN ANKARA'YA GİDİYOR

 

Haftasonu yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde aldığı oy oranı yüzünden eleştirilerin hedefinde olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir'den büyük destek geldi.


CHP'nin kalesi olan İzmir'de özellikle milletvekili gösterilmeyen isimlerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa talebi ile birlikte Elazığ Milletvekilliğine seçilen Gürsel Erol'un istifa ve genel merkezin önünde oturma eylemi çağrısına en sert tepki İzmir'den geldi.

Başta Bayraklı ve Konak örgütleri olmak üzeri İzmir'deki bir çok örgüt genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu göstermek için Ankara'ya yola çıkacak.

Konu ile ilgili birer açıklamada yapan Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, CHP'de bir genel başkanlık sorunu olmadığını ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında olduklarını belirttiler.
 

 

 

Yorumlar (0)