CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’tan ABB Başkanı Mansur Yavaş’a sıvı gübre teşekkürü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’a Kahramanmaraşlı depremzede çiftçilere yaptığı sıvı gübre desteği ve diğer destekler için teşekkür etti. Öztunç, “Bizim isteğimizle çiftçilere büyük yardımlarda bulunuyor. 400 bin litre sıvı gübreyi Kahramanmaraşlı çiftçilere Ankara Büyükşehir Belediyesi yolladı. 11 ilçedeki tüm çiftçilerimize 400 bin litre sıvı gübre Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından veriliyor. Yaklaşık 2 milyon adet domates ve biber fidesi çiftçilere veriliyor. Depremin yaralarını birlikte saracağız. Allah, Mansur Yavaş Başkanımdan razı olsun” dedi.

GÜNDEM 25.04.2023, 17:20
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’tan ABB Başkanı Mansur Yavaş’a sıvı gübre teşekkürü

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’a Kahramanmaraşlı depremzede çiftçilere yaptığı sıvı gübre ve fide desteği ile deprem sonrası yaptığı yardımlar için teşekkür etti. Öztunç, konuya ilişkin bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“DEPREMİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ. ALLAH, MANSUR YAVAŞ BAŞKANIMDAN RAZI OLSUN”

“Depremin ilk gününden itibaren Kahramanmaraş’ta bir gerçek var; Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mansur Yavaş gerçeği. Depremin ilk gününden bu yana Kahramanmaraş’ta büyük bir emek veriyor, büyük katkılar sağlıyor. Son olarak çiftçimizi düşündü Mansur Yavaş. Bizim isteğimizle çiftçilere büyük yardımlarda bulunuyor. 400 bin litre sıvı gübreyi Kahramanmaraşlı çiftçilere Ankara Büyükşehir Belediyesi yolladı. Ve köylerde ilçelerde, 11 ilçedeki tüm çiftçilerimize 400 bin litre sıvı gübre Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından veriliyor. Bu kadar mı hayır. Devamı da var. Yaklaşık 2 milyon adet domates ve biber fidesi çiftçilere veriliyor. Depremin yaralarını birlikte saracağız derken bunları kastetmiştik. Depremin yaralarını birlikte saracağız. Allah, Mansur Yavaş Başkanımdan razı olsun.”

Kahramanmaraşlı depremzede çiftçiler de ABB Başkanı Yavaş’a sıvı gübre ve fide desteği ile  afetin ilk gününden itibaren bölgeye yaptığı destekler için teşekkür etti. Bir çiftçi, “Sıvı gübreleri yollamışsınız çok teşekkür ederiz” derken, bir başka çiftçi ise “Depremin ilk gününden beri bütün ihtiyaçları karşılıyorlar. Mansur başkana çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar (0)