CHP'den siber saldırılara özel önlem: İnternet sitesi yurt dışına kapatıldı

CHP, siber saldırı ihtimaline karşı olarak resmi web sayfasını 15 Mayıs gecesine kadar yurt dışından erişime kapattığını duyurdu.

GÜNDEM 04.05.2023, 13:32 04.05.2023, 13:32
CHP'den siber saldırılara özel önlem: İnternet sitesi yurt dışına kapatıldı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği siber saldırı ihtimaline karşı CHP'den özel bir önlem geldi.

CHP'nin internet sitesinde, "Yurt dışından gelebilecek siber saldırılardan korunmak için sistemlerimizi 15.05.2023 23:59'a kadar geçici olarak yurt dışına kapattık. Seçimden sonra görüşürüz" açıklaması yer alıyor.

NE OLMUŞTU

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından açıklama yaparak, "Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica’cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!" demişti.

Kılıçdaroğlu'nun iktidara yönelik 'Son 10 günde girişilecek pis işleri biliyorum' diyerek açıklama yapmasının ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP'li Tuncay Özkan ise "Yurtdışından ekip getirmişler. Sesleri birleştiriyorlar, görüntüleri birleştiriyorlar. İsim isim belgeler var" açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar (0)