banner758

Cem Toker'den kritik TOGG sorusu:Araçları üretim bandında gören oldu mu?

TOGG seri üretim heyecanı fabrika açılış töreni ile başladı. Türkiye'nin akıllı otomobili TOGG fabrikası bugün Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

GÜNDEM 01.11.2022, 11:09
Cem Toker'den kritik TOGG sorusu:Araçları üretim bandında gören oldu mu?

LDP Eski Genel Başkanı Cem Toker sosyal medya hesabından TOGG ile ilgili kritik bir soru sordu.


Cem Toker'in paylaşımı şu şekilde:

Bir araba gördük de, madem seri üretime başlanmış, fabrikada yapılmış, o halde tanıtılan aracın, üretim bandını filan gazetecilere gösterdiler mi? Gören var mı? Mesela böyle Toyota, Mercedes üretim bandı gibi… Gören var mı?

Yorumlar (1)
hikaraer@yahoo.com.tr 1 yıl önce
TOPLUMUN BİLMEYEN GÖRMEYENLERİ BÜYÜK ÇOĞUNLUK BUNLARI YER. AMA BİLEN VE GÖRENLERLE TAŞŞAK GEÇMEK DENİR BUNA. DİLEYEN GOOGLE'A "TOGG MONTAJ HATTI VİDEO", "TOGG FABRİKAİÇİ" VE "TOGG DENEME ÜRETİMİ HATLARI" OLARAK BİR TARASIN. DAHA FABRİKANIN KENDİSİNİN İNŞAATI VE OTOMOBİL MONTAJ HATLARI, SAÇ KESİM, PRES ATELYELERİ, VE BUNLARIN MAKİNELERİ MONTE EDİLMEMİŞ BİR TESİSTE SİZ HANGİ DENEME ÜRETİMİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ UTANMAZLAR. HAZIR MALZEMELERDEN, NEREDE MONTAJLANDIĞI BELİRSİZ, NEREDEN BAKSAN 4 OTOMOBİL GÖRÜYORSUNUZ.KIRMIZI BEYAZ,LACİVERT VE MAVİ. MONTAJ BANDI DİYE FOTOĞRAFLADIKLARI DA BETON ZEMİNDE UYDURUK SEHPA ÜSTÜNDE BEYAZ BİR OTOMOBİL GÖVDESİ. BUNU GEZDİRİP DURMUŞLAR. GİRİN İNTERNETE FABRİKANIN HALA TAMAMLANMADIĞINI,ÜRETİM MONTAJ HATLARININ VAR OLMADIĞINI, MONTAJ ROBOTLARININ HATLAR ÜSTÜNDE AKTİF OLMADIKLARINI GÖRÜN. ARDINDAN BİR DE "MERCEDES ÜRETİM BANDI VİDEOSU", "VW GOLF ÜRETİM VİDEOSU" YAZIP İZLEYİN DE SAHTEKÂRLIĞI GÖRÜN. OTOMOBİL MONTAJ BANDI NE İMİŞ. İBRAHİM KARAER, EMEKLİ MAK. MÜH. TOFAŞ OTOMOBİL FABRİKASINDA 1999 YILINDA, İLK DOBLOLARIN ÜRETİM MONTAJ HATLARINI MONTE EDEN, METKON FİRMASININ BU KONUDAKİ YETKİLİ UYGULAMA PROJE MÜDÜRÜ OLAN BİR KİŞİ.