banner773

Başkan Ercengiz’den Ankara Çıkarması

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ankara’ya giderek birçok ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ercengiz’in Ankara’ya yaptığı seyahatte, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ederek başladı.

GÜNDEM 15.01.2020, 10:55
Başkan Ercengiz’den Ankara Çıkarması

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’e  Ankara ziyaretlerinde Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Başkan Yardımcısı Ali Say ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferit Çelikbaş eşlik etti.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret eden Başkan Ercengiz daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’i makamında ziyaret etti.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “İlk ziyaretimizi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a gerçekleştirdik. Burdur Belediyesinin hizmetlerinden bahsederek Ankara Büyükşehir Belediyesi ile yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ev sahipliği için kendilerine teşekkür ediyorum. Daha sonra  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’i makamında ziyaret ettik. Burdur’un selamını ilettik, kendilerinin de Burdur’umuza selamları var” dedi.

Yorumlar (0)