Başbakan Yıldırım'dan Gürcistan sürprizi

Başbakanlık Basım Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Binali Yıldırım, Artvin’den Gürcistan’ın Batum şehrine geçerek, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikashvili’yle bir araya gelecek

GÜNDEM 15.03.2017, 14:01 15.03.2017, 14:01
 Başbakan Yıldırım'dan Gürcistan sürprizi

Başbakan Binali Yıldırım, bugünkü programını değiştirerek Gürcistan süprizi yaptı. Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikashvili’yle bir araya gelecek. Yıldırım’ın Gürcistan Başbakanı Kvirikashvili ile gerçekleştireceği görüşmede bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

ANKA'nın habere göre,  Başbakanlık Basım Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Binali Yıldırım, Artvin’den Gürcistan’ın Batum şehrine geçerek, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikashvili’yle bir araya gelecek.

Başbakan Yıldırım, Gürcistan Başbakanı Kvirikashvili ile gerçekleştireceği görüşmede ikili ilişkiler kapsamlı şekilde ele alınacak, Türkiye-Gürcistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin (YDSK) bu yıl içerisinde gerçekleştirilmesi öngörülen II. Toplantısının hazırlıkları üzerinde durulacak. İki Başbakanın görüşmesinde ayrıca, bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde de bulunulacak.

 

Yorumlar (0)