Bakan Işık: Bize düşmanlık eden zarar görür

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, hiçbir dönemde hiçbir millete düşmanlık beslemediklerini belirterek, "Birileri bize düşmanlık etmek istiyorsa da o düşmanlığın kendilerine zarar vereceğini bilmeleri lazım" dedi.

GÜNDEM 27.03.2017, 13:41 27.03.2017, 13:41
Bakan Işık: Bize düşmanlık eden zarar görür

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit'te Sanayi Sitesi'nde esnafla bir araya geldi. DHA’nın haberine göre, Fikri Işık esnafla selamlaşarak, referandumla ilgili konuşma yaptı. Tarihin hiçbir döneminde hiçbir millete düşmanlık beslemediklerini söyleyen Işık, şöyle konuştu:

 

"Kıyaslamayı siz yapın, kararı ona göre sizler vereceksiniz. En doğru kararı vereceğinize inanıyorum. Daha geçen gün bir Avrupa ülkesinde namussuzca, haince cumhurbaşkanımıza yönelik bir afiş gördük değil mi? Bunlar aslında bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzun da bir göstergesi. Biz Türkler olarak tarihin hiçbir döneminde hiçbir millete düşmanlık beslemedik. Birinci Dünya Savaşı'nda ülkemizi işgal eden ülkelerle bile İstiklal Harbi'nden sonra iyi ilişkiler kurduk. Ama birileri bize düşmanlık etmek istiyorsa da o düşmanlığın kendilerine zarar vereceğini bilmeleri lazım. İşte bunun için bizim güçlü olmamız gerekiyor. Bunun için sistemi yarın risklere karşı koruma altına alma, güvence altına alma ihtiyacımız var."

 

Bakan Işık: Bize düşmanlık eden zarar görür

Yorumlar (0)